Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Χοληστερίνη. Προσαρμόστε LDL και HDL στα φυσιολογικά πλαίσια με φυσικό τρόπο.


Ακόμα ένα επίτευγμα του Πανεπιστημίου των Αθηνών με διεθνή αναγνώριση.

Βασισμένοι αφενός στην ιαματική δύναμη που έχει η φύση και αφετέρου στους συνδυασμούς των δυνάμεων της, που αποδεδειγμένα μας προσφέρει τα μέγιστα, η Κλινική φαρμακολογία της Φαρμακευτικής ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τον εαυτό της.   
Εν’ αρχή
το Πράσινο Τσάι, Ρόδι & η φυσική Βιταμίνη C.
Σε μια συγκεκριμένη αναλογία σε mg χώρεσαν σε μια υδατο-διαλυτή κάψουλα οι αντιοξειδωτικές επιμέρους δράσεις και των τριών, αλληλοσυμπληρώνοντας το ένα το άλλο και έδωσαν το άμεσο ποθητό αποτέλεσμα.  
Οι ακριβείς συγκεντρώσεις από φυσικές πολυφαινόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες από τα πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα και των τριών, ερευνήθηκαν αρχικά και μελετήθηκαν κλινικά στην συνέχεια και απέδειξαν:  
  • Μείωση στην LDL* ορού ( Κακή χοληστερίνη )
  • Αύξηση της HDL ορού ( Καλή χοληστερίνη )
  • Αύξηση της συνολικής γλουταθειόνης ( GSH ) του πλάσματος σε άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ
  • Διέγερση της οστεογένεσης των βλαστοκυττάρων με τελικό αποτέλεσμα την οστική πυκνότητα ( BDM )
  • Ενίσχυση του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος παρέχοντας προστασία κατά του οξειδωτικού στρες.
Ταυτόχρονα, άλλες κλινικές έρευνες και μελέτες έδειξαν την κάθετη προστασία που παρέχουν από τη δημιουργία αθηρωμάτωσης των αρτηριών και κατ’ επέκταση την προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα, ενώ επηρεάζεται και η σύσπαση των λείων μυϊκών ινών που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του καρδιακού παλμού.
Εκτός αυτών σημαντική είναι η δράση στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του ουρικού οξέος, του σωματικού λίπους και του καρκίνου του προστάτη.
Πιο συγκεκριμένα για τον καρκίνο του προστάτη η κλινική έρευνα έδειξε ότι επιμηκύνει τον μετεγχειρητικό χρόνο διπλασιασμού του PSA, ενώ καθυστερεί τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, μέχρι και προκαλεί τον θάνατο τους.
Όμως οι ιαματικές δράσεις της πρωτοποριακής αυτής φόρμουλας δεν σταματούν εδώ.
Περισσότερες έρευνες έδειξαν τη θετική επίδραση στη φθορά των χόνδρων, στη νόσο Αλτσχάιμερ και στην παρεμπόδιση δημιουργίας όγκων του δέρματος.
Υπάρχουν ακόμα πολλές άλλες μελέτες και συνεχείς έρευνες για τη θεραπεία ακόμα και του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του μελανώματος.
Το θεαματικά ιδανικό στην φόρμουλα αυτή είναι η πολλαπλή όπως αποδείχτηκε δράση της από την μια, αλλά και από την άλλη χωρίς ίχνος γνωστών παρενεργειών που δυστυχώς παρουσιάζουν τα χημικά φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα της κατηγορίας αυτής.
Τέλος σημαντικός είναι και ο χρόνος δράσης της φόρμουλας αυτής που είναι αμέσως.
 
Συμπερασματικά:
Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρομαι στην συνδυαστική λήψη των φυσικών ιαμάτων.
Μα υπάρχουν και άλλες τόσες που αναφέρομαι και στην αναγνωρισμένη αξιοσύνη των Ελλήνων επιστημόνων.
Σήμερα έχουμε στην διάθεση μας ακόμα μια περίτρανη απόδειξη και των δυο αυτών συχνών αναφορών μου.
Θα ήταν λάθος μου έστω για μια ακόμα φορά να μην σας αναφέρω πως γενικότερα όλα τα φυσικά ιάματα, αλλά εν’ προκειμένου ειδικότερα η συγκεκριμένη φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών δρα στην ρίζα του κακού που δημιουργεί την χοληστερίνη και όχι στο σύμπτωμα που κάνουν τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail
g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834

 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

Διαβάστε ακόμα: 
HDL, χαμηλή η καλή χοληστερίνη ?  &  Χοληστερίνη του άγχους και της διατροφής.  &  Χοληστερίνη: όσα πρέπει να γνωρίζετε  &  Βότανα ως φάρμακα.  &   Πόσο αθώα είναι τα φάρμακα,

*Μελέτη του τομέα της Κλινικής Φαρμακολογίας της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε ασθενείς με υπερχοληστεριναιμία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα