Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Μήλα στην χωματερή.

 
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αναφέρει πως τις τοξίνες όσο και να θέλουμε να τις αποφύγουμε από την διατροφή δεν θα τα καταφέρουμε
κύρια όσοι ζούμε σε μεγάλα αστικά κέντρα.Την ευκαιρία να το ξανά επαναλάβω μου έδωσε η ακόλουθη είδηση που πηγάζει μέσα από την κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας που είναι αυτή του Ρέντη

Στη δέσμευση μήλων
άγνωστης προέλευσης συνολικού βάρους 4.860 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 270 πλαστικές κλούβες με μήλα βάρους 4.860 κιλών, επειδή δεν έφεραν την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση στα μέσα συσκευασίας.
Άγνωστης προέλευσης στο βωμό της κερδοσκοπίας μπορεί να σημαίνει πολλά.
Από παράνομη εισαγωγή στην χώρα μας, μέχρι ακατάλληλα προς βρώση μήλα από φυτοφάρμακα ή μήλα τοξικού υπέδαφος.
Κατά συνέπεια θα επαναλάβω λογικά πως η τακτική αποτοξίνωση του οργανισμού μας είναι επιβεβλημένη γιατί αυτή ήταν μια παρτίδα προϊόντων που δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Πόσες άλλες όμως έχουν περάσει απαρατήρητες ?
Κανένας μας δεν ξέρει !


Διαβάστε ακόμα: Πηγή: ΑΜΠΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα