Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Myco Veggie και πως θα χαθούν τα περιττά κιλά για πάντα.

Όσο η θερμοκρασία παίρνει την ανηφόρα, άλλο τόσο μας κυριεύει το άγχος για τα περιττά μας κιλά.
Όσο ανεβαίνει το άγχος για τα περιττά μας κιλά, άλλο τόσο δείχνουμε μια επιρρέπεια στο να κάνουμε ακόμα ένα λάθος σε βάρος της υγείας μας αλλά και φορές της τσέπης μας.
Και ναι μεν έστω στις δύσκολα οικονομικά εποχές που ζούμε το να χάσουμε κάποια χρήματα είναι ένα θέμα, αλλά το να θέσουμε και την υγεία μας σε κίνδυνο είναι τραγικό.
 
Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζουμε καταγγελίες για περίεργα και πανάκριβα σκευάσματα δίαιτας που κυκλοφορούν ελεύθερα εντός εισαγωγικών στο εμπόριο.

Από την μια μπορεί να μην είχαν το αποτέλεσμα που υποσχέθηκαν και δεν θα σταθώ σε αυτό καθόλου, αλλά από την άλλη διατάραξαν την ισορροπία του οργανισμού στους χρήστες σε εγκληματικό βαθμό.

Γι’ αυτό άλλωστε και δεν θα κουραστώ να σας το αναφέρω, χρειάζεται μεγάλη προσοχή  στον τρόπο που θα επιλέξουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά.

Επίσης τονίζω πως η σωστή δίαιτα είναι εξατομικευμένη υπόθεση και μόνο ο ειδικός διατροφολόγος μπορεί να την ορίσει.

Το σημερινό μας δημοσίευμα αναφέρεται σε μια επιστημονική φόρμουλα που θα σας καλύψει 100% σώμα και οργανισμό έτσι ώστε να μην κινδυνέψουμε καθόλου, αλλά που θα μας δώσει την δυνατότητα, αν το θελήσουμε να χάσουμε βάρος μόνιμα και με ασφάλεια.  

Mayco Veggie το όνομα της καταπληκτικής φόρμουλας, κλειδί της υγείας.

Αποτελείται από επιλεγμένα βιολογικά βότανα, λαχανικά, φρούτα και μπαχαρικά, σε μια αναλογία τέτοια που:

·         Αποτοξινώνει σώμα και οργανισμό.
Είναι επιβεβλημένη η αποτοξίνωση σε κάθε είδους δίαιτα, είτε εν’ προκειμένου απώλειας περιττών κιλών, είτε και αυτή της απλής δίαιτας ενδυνάμωσης μετά από μακροχρόνια νοσηλεία, χρόνιου νοσήματος, ή υποχρεωτικού άστατου ωραρίου διαβίωσης.

·         Επαναδραστηριοποιεί τον μεταβολισμό.
Η καθιστική ζωή, ο άστατος τρόπος διατροφής και η έλλειψη άσκησης και κατανάλωσης νερού μπλοκάρουν τον μεταβολισμό και δεν πραγματοποιεί τις απαιτούμενες καύσεις.

·         Θωρακίζει το ανοσοποιητικό.
Η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι επιβεβλημένη σε κάθε είδους δίαιτας απώλειας των περιττών κιλών.

·         Απελευθερώνει του ιστούς από το συσσωρευμένο λίπος.
Απομακρύνοντας το συσσωρευμένο λίπος από τους ιστούς του σώματος το φαινόμενο κύρια του τοπικού πάχους απομακρύνεται δια παντός. 

·         Απελευθερώνει το σώμα από την κατακράτηση υγρών.
Είναι σημαντικό γενικότερα για τη υγεία να μην παρατηρείται το φαινόμενο της κατακράτησης των υγρών κύρια των κάτω άκρων και των γλουτών που εν’ προκειμένου πιθανά υπάρχει και κυτταρίτιδα.

·         Παρεμποδίζει την μετατροπή ακόρεστων λιπαρών σε κορεσμένα.
Όσο χρήσιμα και απαραίτητα είναι για την υγεία τα ακόρεστα λιπαρά, τόσο δεν την ευνοεί η μετατροπή τους σε κορεσμένα.

·               Προσφέρει ενέργεια όλη την ημέρα.       
Επίσης απαραίτητη για την περίοδο δίαιτας για την απώλεια των περιττών κιλών που συνήθως χαρακτηρίζονται με αναίτια κόπωση και έντονο εκνευρισμό.

·         Τέλος προστατεύει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.
Καλύπτει της ανάγκες κάθε λειτουργίας του οργανισμού, χωρίς να επιτρέπει στις παρενέργειες μιας δίαιτας απώλειας κιλών να κάνουν την εμφάνιση τους.

Εκνευρισμός, ατονία, υπνηλία, ορμονική διαταραχή, αϋπνία, στομαχικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα κ.α.

Μα και όλα αυτά, από ένα φυσικό μείγμα 100% χωρίς ίχνος συντηρητικών, ζάχαρης και λιπαρών.
Το μόνο που απομένει να κάνετε είναι εξατομικευμένα να προσαρμόσετε την διατροφή ανάλογα με τις ανάγκες και συνήθειες σας, να ενταχτείτε σε ένα πρόγραμμα έστω ήπιας άσκησης και τέλος να λαμβάνετε τουλάχιστον δυο λίτρα νερό την ημέρα.

 
Ένα είναι βέβαιο.

Το Myco Veggie εκτός του ότι θα φέρει το αποτέλεσμα του στόχου σας ευκολότερα, αυτό θα είναι εξασφαλισμένα μόνιμο χωρίς το συνηθισμένο φαινόμενο γιο, γιο μιας και μεταβολισμός και οργανισμός θα έχουν μπει σε μια σωστή σειρά και καύσεις.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα