Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ανάκληση γνωστών σνακ από τον ΕΦΕΤ.

Ακόμα μια απαράδεκτη εισαγωγή δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους ελέγχους του ΕΦΕΤ.
Από όλους μας ζητά την συνδρομή σε ότι περίεργο δούμε να κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» Ιταλικής προέλευσης, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με αριθμό παρτίδας P19052016D και ημερομηνία λήξης 19.05.2016, το οποίο παρασκευάστηκε από την Ιταλική εταιρεία «ICA FOODS SPA» και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. (Ολύμπου 32, Καλοχώρι Δ. Θεσσαλονίκης).

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απόσυρσης/ανάκλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος  να μην το καταναλώσουν.


Ας είμαστε υποψιασμένοι και προ πάντων ας υποκύπτουμε στις ιλουστρασιόν διαφημίσεις και των παιδιών μας τα θέλω εύκολα.

Για κάθε ύποπτο τρόφιμο μην διστάσετε να το καταγγείλετε στον ΕΦΕΤ και στο τηλέφωνο 11717  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα