Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Gano Massage Oil

Ένα απλό λάδι βάσης ή το λάδι επιλογής για κάθε τύπο μασάζ ?


Συχνά ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει στις σπιτικές συνταγές που προτείνω, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το Gano Massage Oil ως βάση.

Σίγουρα αυτό δεν γίνετε τυχαία, μα ούτε και για λόγους εμπορικούς που ίσως από κάποιον περάσει από τον νου. (  Άλλωστε έχω αποδείξει πολλάκις ότι αυτή η λογική βρίσκετε μακρά από την δική μου. )

Επιλέγω το Gano Massage Oil γιατί οι ιδιότητες του στο σύνολο μου αποδίδουν τα μέγιστα είτε για ένα μασάζ περιποίησης του δέρματος, είτε για ένα θεραπευτικό με την ευρύτερη έννοια ( Αισθητικής -  Παθήσεων )

Οι λόγοι είναι απλοί.

Πέρα από τα αιθέρια έλαια που φορές το εμπλουτίζω ( Γι’ αυτό το ονομάζω  λάδι βάσης ) αυτό και από μόνο του έχει θεαματικά αποτελέσματα τόσο στο δέρμα ( Σύσφιξη, αιμάτωση, απελευθέρωση των τριχοειδών αγγείων ) όσο και στους μυς ( Αναλγητική και μυο-χαλαρωτική δράση )

Αποτελείτε από 70% αρίστης ποιότητας φοινικέλαιο, γνωστό για τα ευεργετήματα του στο δέρμα ( ΠΡΟΣΟΧΗ δεν το χρησιμοποιούμε στην μαγειρική ) και 30% από Ganoderma Lucidum, επίσης γνωστό σε όλους μας.

Απλά το πλούσιο λάδι σε βιταμίνες  Ε - Α & Β - καροτένιο ( Βιταμίνες της νιότης όπως ονομάζονται ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με την δράση του Ganoderma Lucidum,  που πέρα των γνωστών του ευεργετημάτων στον οργανισμό, το δέρμα έχει ανάγκη τις αντιοξειδωτικές του δράσεις, τις αντιθρομβωτικές για την μικρό-κυκλοφορία του δέρματος και τον παράλληλο εμπλουτισμό του αίματος σε θρεπτικές και ιαματικές ουσίες.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί η κύρια δράση του Ganoderma Lucidum που είναι αυτή της ομαλοποίησης της κυκλοφορίας του αίματος που ως φυσική συνέπεια έχει την σωστή και διαρκή ανάπλαση των κυττάρων εν’ προκειμένου και αυτών στο δέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η σύνθεση του δε είναι τέτοια που απορροφάτε από τον δέρμα εύκολα φτάνοντας μέχρι τον υποδόριο ιστό.

 
Συμπερασματικά κλείνοντας όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ένα λάδι βάσης ( Οικονομικό ) πολλαπλής δράσης και για αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και μόνο του στις ακόλουθες ενδείξεις:

·         Περιποίηση του δέρματος με έντονη αντι-γηραντική δράση.

·         Αναλγητικό σε μυς και αρθρώσεις.

·         Χαλαρωτικό των μυών και των νεύρων.

·         Αντι-αλλεργικό κατάλληλο για τσιμπήματα εντόμων ή δερματικές αλλεργίες.

·         Ανάπλασης των δερματικών κυττάρων σε τραυματισμούς.

·         Κατάλληλο για ραγάδες και ουλές.

·         Για την σύσφιξη  του δέρματος.

·         Ενυδατικό.

·         Ανακουφίζει τον κνησμό από ηλιακά εγκαύματα.

·         Αναζωογονεί τους μυς απομακρύνοντας την κόπωση.

·         Κατάλληλο για κράμπες και πιασίματα. ( Θλάσεις. )

·         Ιδανικό για αθλητική δραστηριότητα πριν και μετά την άθληση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια πολλές φορές την ημέρα ακόμα και σε μωρά.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834

 

Διαβάστε ακόμα:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα