Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γανοθεραπεία. ΙΙΙ


Μέρος 3ο

Επίλογος:
Θα ήταν μεγάλη παράληψη μου αν δεν έκανα ορισμένες διευκρινίσεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

1.   Σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο αποθεραπείας.

 
ü  Ενδεχομένως να γίνει παρερμηνεία και να προστεθούν οι χρόνοι κάθε σταδίου όπου το τελικό σύνολο να ξεπερνά τα 5 με 6 χρόνια. Δεν είναι έτσι όμως. Ο μέγιστος χρόνος είναι τα 3 χρόνια.

ü  Ενδεχομένως να σας κάνει εντύπωση η ελαστικότητα του χρόνου σε όλα τα σταδία. ( Από . . . έως . . . ) Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση σώματος και οργανισμού του κάθε ατόμου που θα μπει στην διαδικασία της Γανοθεραπείας. Ο χρόνος λογικά έχει να κάνει με πολλούς παράμετρος. Την ηλικία, τα νοσήματα, την τοξίνωση κύρια από φαρμακευτικά σκευάσματα, την βαρύτητα των νοσημάτων κτλ.

2.   Σχετικά με το δασολογικό σχήμα.

ü  Ανάλογα με την κλινική εικόνα του ασθενούς και την βαρύτητα του ή των νοσημάτων που τον απασχολεί θα είναι και το δασολογικό σχήμα.

ü  Ένας άλλος παράγοντας που θα επηρεάσει την δοσολογία προς τα επάνω ή προς τα κάτω είναι το σωματικό βάρος του ασθενούς. Άλλη δοσολογία χρειάζεται ένας άνθρωπος 130 κιλά και άλλη ένας 65.

ü  Απαραίτητα μπαίνοντας στην συστηματική θεραπεία με Γανόδερμα θα υπάρξει και το αρχικό στάδιο προσαρμογής που θα διαρκέσει από 7 έως 10 ημέρες. Κοντολογίς, πάντα ξεκινάμε με χαμηλό δασολογικό σχήμα και στην συνέχεια το αυξάνουμε ανάλογα.

3.   Σχετικά με το Γανόδερμα των 90 και 18 ημερών.

ü  Reishi Gano RG είναι το ώριμο Γανόδερμα των 90 ημερών και σε αυτό βασίζεται η Γανοθεραπεία.

ü  Canocelium GL είναι το μικκύλιο του Γανοδέρματος των 18 ημερών που το χορηγούμε για περισσότερη ενέργεια και βοήθεια των πνευμόνων για την μεταφορά οξυγόνου στο αίμα.

ü  Τα δυο τους ΟΧΙ μόνο συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, αλλά μας παρέχουν και την δυνατότητα να χορηγήσουμε παράλληλα και αλλά φυσικά η φαρμακευτικά ιάματα προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας γρηγορότερα.

4.   Σχετικά με τις επικουρικές ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να υπάρξει γρηγορότερο αποτέλεσμα.

ü  Το Γανόδερμα όπως και όλα τα φυσικά και φαρμακευτικά ιάματα δεν εξασφαλίζει στον πάσχοντα την θεραπεία όταν αυτός εξακολουθεί να πράττει τα εντελώς αντίθετα του νοσήματος του. Για παράδειγμα ένας που βρίσκεται στο στάδιο απεξάρτησης του αλκοόλ με τα αιμοφόρα αγγεία του κατεστραμμένα, αν συνεχίζει να πίνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το αποτέλεσμα της ίασης θα επιβραδυνθεί σημαντικά. Αν ένας ασθενείς με Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια { ΧΑΠ }  συνεχίζει να καπνίζει 40 με 60 τσιγάρα την ημέρα το ίδιο.

ü  Καλό είναι και θα επιταχυνθεί σίγουρα η θεραπεία με Γανόδερμα αν:

·         Η διατροφή προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του νοσήματος που σας απασχολεί. ( Ο διαβητικός θα κάνει διατροφή διαβητικού, ο υπερτασικός, υπερτασικού κτλ )

·         Να προσπαθήσετε να πίνετε πάνω απ 2 λίτρα νερό καθημερινά εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας όπου εκεί ελέγχουμε την ποσότητα.

·         Η καθημερινή άσκηση επιβάλετε, έστω και υπό μορφή βαδίσματος.

·         Ο σταθερός προγραμματισμός της ημέρας τόσο στην διατροφή όσο και στην άσκηση – ξεκούραση – ύπνου θα παίξει ένα σοβαρό ρόλο στην αποθεραπεία.

·         Φροντίστε το σωματικό σας βάρος να είναι εντός φυσιολογικών ορίων.

·         Τέλος ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω όχι μόνο στο ότι δεν πρέπει να υπάρξουν παύσεις στην Γανοθεραπεία, αλλά και να υπάρχει σταθερό ωράριο στην δοσολογία τους.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός
 
 



Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα