Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Παγκόσμια ημέρα εμβολιασμού κατά του AIDS.


Μοιάζει το συγκεκριμένο νόσημα να ελέγχεται κατά ένα ποσοστό, αλλά ας μας φεύγει από τον νου ότι τα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα είναι πολλά, αρκετά θανατηφόρα και κάποια που τα κληρονομούμε σε όλη μας την ζωή.

Προσέχουμε για να έχουμε και σίγουρα 20 – 30 λεπτά ευχαρίστησης δεν αξίζουν μια ζωή.

Ατυχώς και πέρα της σεξουαλικής πράξης, τα συγκεκριμένα νοσήματα ανεβάζουν τον πήχη των ποσοστών τους και από τα εξαρτώμενα άτομα από τα ναρκωτικά.

Η 18η Μαΐου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για το Εμβόλιο κατά του AIDS το 1998 από την οργάνωση «Διεθνής Πρωτοβουλία για το Εμβόλιο κατά του AIDS» (IAVI) για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας ενός αποτελεσματικού εμβολίου κατά της μάστιγας του AIDS.

Η ημερομηνία επιλέχθηκε σε ανάμνηση της ομιλίας του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στο πανεπιστήμιο Μόργκαν (18 Μαΐου 1997), ο οποίος είχε ζητήσει από την ιατρική κοινότητα τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού εμβολίου κατά του AIDS εντός μιας δεκαετίας. Παρά τις όποιες προσπάθειες, το εμβόλιο κατά του AIDS εξακολουθεί να αποτελεί  ζητούμενο.

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Πηγή: sansimera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα