Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ganoderma Lucidum & DXN Pharmaceuticals

Το δώρο της φύσης για καλή υγεία στον άνθρωπο, ή απλά η διατήρηση της νεανικότητας του.

Όποιο και να διαλέξεις από τα δυο
το αποτέλεσμα είναι ένα !


Το όνομα Ganoderma Lucidum είναι συνώνυμο πλέον της καλής υγείας, της μόνιμης ευεξίας και της ξεχωριστής ομορφιάς.

Αυτά είναι και τα συμπεράσματα χιλιάδων κλινικών ερευνών για καλή υγεία στον άνθρωπο της σχετικής επιστημονικής κοινότητας, που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από  τα πιο έγκυρα διεθνή συνέδρια και τις δημοσιεύσεις του ειδικευμένου ιατρικού τύπου. 

Γανόδερμα Lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ
Ποσό συμπτωματικό όμως είναι το γεγονός της επιλογής γανοδέρματος παραγωγής μόνο της DXN Pharmaceuticals για το σύνολο σχεδόν όλων αυτών των κλινικών εφαρμογών ;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο σίγουρα γιατί τα εγκυρότερα ερευνητικά κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης θέλουν σταθερή δραστικότητα των προϊόντων που μελετούν προκειμένου να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα  και αυτή τους την εξασφαλίζει 100% μόνο η  DXN Pharmaceuticals για τους εξής πιστοποιημένους λόγους.

1.    Όλες οι εγκαταστάσεις της παραγωγής Γανοδέρματος είναι οργανικές. Προσαρμοσμένες δηλαδή στις κλιματολογικές συνθήκες που φύεται το συγκεκριμένο ίαμα  επιτυγχάνοντας έτσι τα μέγιστα της δραστικότητας του.

2.    Η καλλιέργεια είναι πιστοποιημένη βιολογική και δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά βελτιωτικά βίαιης ωρίμανσης.

3.    Η χρόνοι ωρίμανσης και των δυο μορφών Γανοδέρματος, 90 και 18 ημερών  είναι αυστηρά ελεγχόμενοι και η συγκομιδή τους δεν γίνεται τυχαία.

4.    Η αποξήρανση του Γανοδέρματος γίνεται με φυσικό τρόπο σε ειδικούς ξυρούς θαλάμους προστατευμένους από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

5.    Όλα τα στάδια επεξεργασίας έως και συσκευασίας γίνονται κάτω από αυστηρούς ελέγχους φαρμακευτικής διαδικασίας, στείρας μικροβίων και μικροοργανισμών με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Έτσι εξασφαλίζεται η  ακρίβεια σε mg γεγονός που απαιτείται όχι μόνο από τους ερευνητές αλλά και τους θεραπευτές για τον καθορισμό των δασολογικών σχημάτων.

6.    Τέλος, σε όλα τα στάδια παραγωγής του Γανοδέρματος  της DXNPharmaceuticals εποπτεύονται  από μόνιμους ειδικευμένους Φαρμακοποιούς, χημικούς, φυσικούς και γεωπόνος.

Έξη βασικοί λόγοι επιλογής του Γανοδέρματος της DXN Pharmaceuticals  για τον κάθε ένα από εμάς που θέλουμε τον σίγουρο δρόμο τόσο της ίασης, όσο και την διατήρηση της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς.   


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός



Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834


Διαβάστε ακόμα:
 
 
  

1 σχόλιο:

Άρθρα

σχετικά άρθρα