Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Καλλυντικά με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ !

Ομορφιά
Επανάσταση στην ομορφιά ;

Το πόσο μεγάλης αξίας δράση για την υγεία του ανθρώπου έχει το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, σε αρκετούς  είναι πλέον γνωστό.

Ότι με την με την αποδεδειγμένη επαναφορά της μικρό-κυκλοφορίας του αίματος σε άριστη κατάσταση, δημιουργώντας ακόμα και παράπλευρη κυκλοφορία εκεί που θα χρειαστεί επίσης κατανοητό.
Αυτό είναι τελικά και το Μεγάλο του ατού ενάντια στον γηρασμό ακόμα και του δέρματος.
 
Μου έκανε όμως τρομερή εντύπωση, ( ανκαι το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ το μελετώ στην κάθε του πτυχή εδώ και καιρό, ) ότι πριν προλάβουμε εμείς να το γνωρίσουμε και  να το πιστέψουμε, γνωστή και αναγνωρισμένη μεγάλη Γαλλική εταιρία καλλυντικών ( Αμερικανικών συμφερόντων σήμερα ) κυκλοφόρησε πρώτα στην Αμερική τα καλλυντικά της με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.

Επί πρόσθετα μάλιστα, διαφημίζοντας στα  Αμερικανικά ΜΜΕ, εκτός από τα θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα κάθε ώριμης και νέας γυναίκας αναφέρετε ξεχωριστά και την έγκριση που είχαν τα καλλυντικά της  από τον αντίστοιχο οργανισμό φαρμάκων των ΗΠΑ  ( FDA ) ακόμα και για σοβαρά δερματολογικά προβλήματα που απαιτείτε ανάπλαση των κυττάρων.
Αξίζει να τονίσω πως για να εγκρίνει προϊόν προς ιατρική χρήση, το FDA περνά από κόσκινο όχι μόνο για την ασφάλεια του, αλλά και το αποτέλεσμα που επικαλείται.

{ Εδώ αξίζει να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι το FDΑ φαρμακευτικά σκευάσματα ευρέως γνωστά που κυκλοφορούν  στην Ευρώπη, ( Μάλιστα μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και Αμερικανικών συμφερόντων ) δεν τα έχει εγκρίνει και ως λογικό δεν κυκλοφορούν στην Αμερική. }

Τόσο δε πολύτιμα καλλυντικά θεωρούνται που από την μια χαρακτηρίζονται medicines και από την άλλη η τιμή τους για τα Ελληνικά δεδομένα τα καθίστα να είναι απαγορευτικά.  345,00 δολάρια η κρέμα ημέρας, το βαζάκι τον 1,6 fl.oz. ( 50 ml )

Πως όμως προκύπτει αυτή η τεράστια αποτελεσματικότητα της επαναφοράς, ή διατήρησης της επιδερμίδας στην νεανικότητα ;

Ας το αναλύσουμε εξ' αρχής.
 

Το δέρμα:
Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα με τα εξαρτήματά της και το χόριο με το υποδόριο λίπος. ( Ιστό )

Τα εξαρτήματα της επιδερμίδας περιλαμβάνουν τους σμηγματογόνους , τους αποκρινείς και τους ιδρωτοποιούς αδένες, τις τρίχες και τa νύχια.

Το χόριο σχηματίζεται από δίκτυο κολλαγόνων ινών και τη βασική ουσία.

Το χόριο στηρίζει την επιδερμίδα και περιλαμβάνει τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα του δέρματος.

Τα αιμοφόρα αγγεία φροντίζουν την σωστή θρέψη του δέρματος, σωστή λειτουργία στην έκκριση κολλαγόνου, ελαστίνης  και την ανάπλαση των κυττάρων.

Ως γνωστό σε όλους μας εκτός από τον γαστρεντερικό σωλήνα όπου ουσιαστικά γίνεται η απορρόφηση όλων των θρεπτικών και θεραπευτικών ουσιών, γίνεται και από το δέρμα.

Για αυτό τον λόγο θα έχετε όλοι σας συναντήσει πολλά φάρμακα που υπάρχουν σε κάψουλες, ή ταμπλέτες, να υπάρχουν και σε κρέμα για τοπική χρήση.

Απλοϊκό  παράδειγμα είναι τα γνωστά αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά να υπάρχουν σε ταμπλέτες, αλλά και σε κρέμα προκειμένου να μας ανακουφίσουν από τους πόνους.

Πως δρα το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ;
( Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano. )

( Υπάρχει αναλυτική δημοσίευση στο Blog μας. )

Συνοπτικά αναφέρω ότι ουσιαστικά, επιδιορθώνει την κυκλοφορία του αίματος, τόσο σε ρευστότητα και στοιχεία, όσο και σε απόφραξη τριχοειδών αγγείων με αποτέλεσμα όλες οι περιοχές του σώματος, να αρματώνονται σωστά.

Σωστή αιμάτωση σημαίνει, σωστή θρέψη, σωστή ανάπλαση των κυττάρων.

Καταλήγοντας, άρα  λογικά υπάρχουν και καλλυντικά από την συγκεκριμένη διάσημη, αναγνωρισμένη διεθνώς  εταιρία, μιας και οι έρευνες που έκαναν οι επιστήμονες της απέδειξαν τα ευεργετήματα του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ  ( Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano. ) και στο δέρμα.

Τέλος και αυτό αξίζει να το αναφέρω προς γνώση όλων σας, το 2003 είχα βρεθεί σε ένα παγκόσμιο συνέδριο της φαρμακολογίας στο Μόναχο.

Εκεί γνώρισα μια Αγγλίδα καθηγήτρια της Κοσμετολογίας, του πανεπιστήμιου της Γλασκόβης και πάνω σε μια συζήτηση για τα τόσα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν, μου είχε πει το εξής που μου έκανε τρομακτική εντύπωση.

Γιώργο. Εμείς οι γυναίκες ουσιαστικά έχουμε ανάγκη από δυο, τρία προϊόντα για να περιποιηθούμε το δέρμα μας.

Ένα καλό καθαριστικό.

Ένα serum για υπόβαθρο.

Μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας UV και μια ανάπλασης για την νύκτα.

Όλα τα άλλα είναι φλύαρα και άπτονται στο marketing των εταιριών.
Σιγά, σιγά θα βγάλουν άλλα καλλυντικά για το αριστερό μάτι και άλλα για το δεξί.

Το έγραψα στον σκληρό δίσκο του μυαλού μου και φορές το αναπαρήγαγα σε φίλες, κοροϊδευτικά όταν μου μιλούσαν για κρέμες ματιών, του άνω χείλους, του λαιμού και του μετώπου.

Για δέρματα λιπαρά, ξερά, μεικτά κ.α.

Σήμερα στην Ελληνική αγορά κυκλοφόρησαν τα καλλυντικά με Γανόδερμα  από την εταιρία πιστοποιημένης κάθετης παραγωγής DXN pharmaceuticals

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα