Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αποτρίχωση:

Ομορφιά
η πιο εύκολη και οικονομική μέθοδο  
Τώρα που κάνει κρύο ήρθε η ώρα για πειραματισμούς
 
Η αλήθεια είναι ότι ο μοναδικός ίσως λόγος που κάπως ανακουφιστήκαμε, που το κατά τ' άλλα λατρεμένο καλοκαιράκι έλαβε τέλος, είναι ότι δεν είμαστε αναγκασμένες να δείχνουμε το δέρμα μας κάθε μέρα!

Και δεν εννοούμε το πρόσωπο και τα χέρια, αλλά τις γάμπες, κυρίως, τις οποίες όσο κι αν βαριέσαι την αποτρίχωση, από ένα σημείο και μετά αναγκάζεσαι να τις ξυρίσεις για να το βάλεις και το πιο κοντό, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Οπότε, τώρα το χειμώνα που ντυνόμαστε σαν κρεμμύδια, όχι μόνο μας βολεύει αλλά το απολαμβάνουμε κιόλας.
Ωστόσο, οι κρύες αυτές μέρες, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να πειραματιστούμε με νέες μεθόδους αποτρίχωσης, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε αποφασίσει ποια είναι αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα.

Βέβαια, το λέιζερ κοστίζει, το ίδιο και οι ταινίες με κρύο κερί, ενώ το ξυραφάκι, γενικότερα δεν είναι και ό, τι καλύτερο.
Και τι κάνουμε βρε κορίτσια;
Ηρεμήστε και υπάρχει η λύση, η οποία είναι να παρασκευάσετε τη δική σας χαλάουα.
Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι 2 κούπες νερό, 3 κούπες λευκή ζάχαρη, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμόνι και προαιρετικά ένα κουταλάκι μέλι.

Ρίξτε τα υλικά σε ένα μπρίκι και αφήστε να βράσουν μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα.
Στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε μία κρύα επιφάνεια ώστε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
Για να την εφαρμόσετε, δεν έχετε παρά να την ξεκολλήσετε και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιήσετε όπως κάνετε με την κοινή χαλάουα.



Διαβάστε ακόμα:
Aποτρίχωση με κερί στο μπικίνι ?  &   Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι   &  Λύσεις από τη φύση για να αποφύγεις τα σπυράκια της αποτρίχωσης!

Πηγή: queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα