Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου


Σχέσεις & ψυχολογία
Ζευγάρια και ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου
Έρευνα:
Πολλές είναι οι μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί και δείχνουν ότι η επίδραση της πορνογραφίας στη σχέση δεν είναι απαραίτητα αρνητική, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Μία καναδική μελέτη (Resch M. & Alderson K., 2013) που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Check The Research» διερεύνησε την επίδραση της ειλικρίνειας του άνδρα για τη χρήση πορνογραφικού υλικού, στην ικανοποίηση της γυναίκας από τη σχέση.
Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι οι γυναίκες που δήλωσαν ότι οι σύντροφοί τους ήταν ειλικρινείς μαζί τους για τη χρήση πορνογραφίας, ήταν πολύ πιο ικανοποιημένες από τη σχέση τους, εν σχέση με όσες ανέφεραν ότι οι άνδρες ήταν ανειλικρινείς μαζί τους.
Παράλληλα, φάνηκε ότι οι γυναίκες δεν ήταν μόνο ικανοποιημένες από τη σχέση τους, επειδή ο σύντροφός τους ήταν ειλικρινής για τη χρήση πορνό, αλλά επειδή τα ζευγάρια αυτά χαρακτηρίζονται επίσης από καλή επικοινωνία, περνούν μαζί πολύ χρόνο και γενικότερα έχουν καλή επικοινωνία.
Ωστόσο, από τη νέα μελέτη προέκυψε και ένα παράδοξο: Καθώς αυξανόταν η ειλικρίνεια του άνδρα σχετικά με τη χρήση πορνογραφικού υλικού, μειωνόταν η ικανοποίηση που δήλωναν οι γυναίκες από τη σχέση.
Το δεδομένο αυτό ίσως εξηγείται από ευρήματα άλλων μελετών που δείχνουν ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στη χρήση πορνό.
Αφενός οι γυναίκες δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν πορνογραφικό υλικό σε μικρότερη συχνότητα και ποσότητα από τους άνδρες, αφετέρου αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους χρησιμοποιεί πορνογραφικό υλικό επειδή οι ίδιες είναι σεξουαλικά ανεπαρκείς.
Παρόλα αυτά δήλωσαν οι γυναίκες ότι η ικανοποίηση τους ήταν μεγαλύτερη από αυτή των ανδρών που είχαν την τόλμη να το ομολογήσουν.
 
Τέλος σε μυστική ψηφοφορία οι γυναίκες δήλωσαν ότι έβλεπαν, ή θα ήθελαν να έβλεπαν ευχαρίστα ερωτική ταινία μόνες πολλή περισσότερο από ότι οι άνδρες.


Διαβάστε ακόμα:
Τι είδους σεξ προτιμούν 9 στις δέκα γυναίκες;  &  Τι μπορεί να σας συμβεί από την έλλειψη σεξ…



Πηγή: onmed.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα