Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Ανδρικός οργασμός.

Υγεία
Ποια προβλήματα υγείας αποκαλύπτει ένας… οργασμός!

Ο οργασμός είναι αναμφίβολα το ιδανικό φινάλε της ερωτικής επαφής. Σκεφτήκατε όμως ποτέ ότι μπορεί να αποτελεί ένδειξη κάποιου υποκείμενου προβλήματος υγείας;

Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, ο επονομαζόμενος ξηρός οργασμός του άνδρα χαρακτηρίζει τη σεξουαλική κορύφωση χωρίς ταυτόχρονη απελευθέρωση σπέρματος ή με απελευθέρωση ελάχιστης ποσότητας σπέρματος.
Στους νεότερους άνδρες, μπορεί να οφείλεται απλώς στους επαναλαμβανόμενους οργασμούς και το σύμπτωμα δεν επιμένει μετά από μερικές ώρες ξεκούρασης.
Ο ξηρός οργασμός μπορεί να οφείλεται στην ελλιπή παραγωγή σπέρματος λόγω γενετικής ανωμαλίας ή προβλήματος στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Τα συνηθέστερα αίτια του ξηρού οργασμού είναι τα εξής:
1. καρκίνος στην ουροδόχο κύστη
2. απόφραξη του εκσπερματιστικού πόρου
3. διαβήτη
3. υπογοναδισμό (ελλιπής παραγωγή τεστοστερόνης)
4. σκλήρυνση κατά πλάκας
5. βλάβη/τραύμα στο νωτιαίο μυελό

Πέρα από το προφανές πρόβλημα της μειωμένης γονιμότητας, ο ξηρός οργασμός δεν είναι επικίνδυνος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πιστεύετε ότι οφείλεται σε κάποια σοβαρή υποκείμενη πάθηση.Διαβάστε ακόμα: Σακχαρώδης διαβήτης και ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  &   σκλήρυνση κατά πλάκας


 

Πηγή: onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα