Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Xαλάρωση στήθους

Μπορεί το τρέξιμο να κάνει το στήθος σου να πέσει;

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί έστω και μία φορά αν υπάρχει πιθανότητα το τρέξιμο να κάνει το στήθος σου να πέσει..
 
Οι ειδικοί λένε πως παρόλο που δεν έχουν γίνει πολλές έρευνες στο συγκεκριμένο θέμα, η αλήθεια είναι πως μπορείς να κατηγορήσεις το τρέξιμο για το πεσμένο σου στήθος.
Η μεγάλη αερόβια δραστηριότητα, μέσα στις οποίες είναι και το τρέξιμο, δημιουργεί πολλά πάνω-κάτω αλλά και δεξιά-αριστερά σκαμπανεβάσματα.
Όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στο πέσιμο του στήθους. 
Πριν παρατήσεις, λοιπόν, το τρέξιμο καλό είναι να μάθεις τα εξής:
Όλα τα στήθη κάποια στιγμή πέφτουν και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως είναι η ηλικία, η βαρύτητα, η εγκυμοσύνη, το χάσιμο βάρους αλλά και το κάπνισμα.
Κάποιες γυναίκες έχουν πιο στητό στήθος καθώς έχουν πιο ισχυρό κολλαγόνο ενώ άλλες που το κολλαγόνο τους είναι πιο αδύναμο έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου.
Δεν μπορείς να ξέρεις, επομένως, πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίζει το τρέξιμο στην πτώση του στήθους σου καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να την επηρεάζουν. 
Συνέχισε να τρέχεις φορώντας το σωστό αθλητικό σουτιέν έτσι ώστε να περιορίζεις την μεγάλη κινητικότητα του στήθους σου.
Επίσης, φρόντισε να παίρνεις πολύ βιταμίνη C η οποία βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα σου. 
 
 


 
πηγή: .faysbook.gr/   Γράφτηκε από 
 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα