Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Στεγνή απολέπιση.

Αυτό είναι το μυστικό για απίστευτα απαλή επιδερμίδα!              
 
Μη χάνεις καιρό.
 
Αφού το λέει η Μόλι Σιμς που είναι πρώην supermodel αλλά και πολλές άλλες σταρ του Hollywood (όπως η Μιράντα Κερ), τότε πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. 

Πάρε την βούρτσα σου και κάνε απολέπιση σε στεγνή επιδερμίδα.  
 
Αν δεν το έχεις ξανακούσει στο παρελθόν τότε σου υποσχόμαστε πως είναι κάτι που θα εντάξεις (από τη στιγμή που θα το δοκιμάσεις) στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα.
 
Η απολέπιση με βούρτσα σε στεγνή επιδερμίδα δεν είναι τέλεια μόνο για το δέρμα σου αλλά και για αυτό που βρίσκεται μέσα από αυτό (κυκλοφορία του αίματος, κυτταρίτιδα).
 
Η καλύτερη ώρα, λοιπόν, για να κάνεις την απολέπιση είναι το πρωί πριν το πρωινό σου ντους. Κάνε απολέπιση κάνοντας κινήσεις προς την καρδιά καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την κυκλοφορία του αίματός σου.
Ξεκίνα από τις πατούσες σου και ανέβαινε σιγά σιγά προς τα πάνω.
 
Κάνε κυκλικές κινήσεις ενώ μην ξεχάσεις να απολεπίσεις και τα χέρια σου. Αφού τελειώσεις κάνε το ντους σου και απομάκρυνε με αυτόν τον τρόπο όλα τα νεκρά κύτταρα. 
 
 
 
 


 
 
Πηγή: Γράφτηκε από     faysbook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα