Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνήθειες που μας παχαίνουν

Οι 6 συνήθειες που νομίζουμε ότι κάνουν καλό στη δίαιτα, αλλά μας παχαίνουν

 
Με τόσες πολλές αντιφατικές συμβουλές για την απώλεια βάρους, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλές γυναίκες καταλήγουν να νιώθουν συγκεχυμένες σχετικά με το τι πρέπει να τρώνε για να βελτιώσουν το βάρος τους.
Εμείς σας προτείνουμε 6 πράγματα που μπορείτε  να αποφύγετε καθώς μπορούν πραγματικά να σαμποτάρουν την απώλεια βάρους σας και να βλάψουν την υγεία σας. 

-Να παραλείπετε το πρωινό σας γεύμα: 
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, το πρωινό είναι πράγματι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ειδικά για όσους θέλουν να χάσουν βάρος.
Οι ερευνητές έβαλαν σε δύο διαφορετικές ομάδες 93 παχύσαρκες γυναίκες.
Η μια ομάδα έκανε το πρωινό της το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας και η δεύτερη έκανε το δείπνο της το μεγαλύτερο της ημέρας.
Μετά από 12 εβδομάδες , η πρώτη ομάδα έχασε κατά μέσο όρο 18 κιλά ενώ η δεύτερη έχασε μόνο επτά κιλά. 

-Να κάνετε αποτοξίνωση μόνο με χυμούς φρούτων και λαχανικών: 
Πολλοί υποστηρίζουν ότι μια αποτοξίνωση με χυμούς φρούτων και λαχανικών για μερικές ημέρες ακόμη και εβδομάδες θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και θα λάμψει το δέρμα σας.
Είναι όμως ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας, ειδικά αν θέλετε να χάσετε κιλά.
Ο λόγος;
Ενώ μακροπρόθεσμα θα σας αδυνατίσει, μόλις αρχίσετε μια κανονική διατροφή, ο δείκτης της ζυγαριάς θα ξεκινήσει και πάλι να ανεβαίνει καθώς τα κιλά που χάσατε ήταν νερό και όχι λίπος.
Αν η ιδέα του χυμού, σας αρέσει πάρα πολύ, μπορείτε να τον καταναλώνετε ως γεύμα ή ως σνακ αλλά όχι αποκλειστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

-Να γεμίζετε την κοιλίτσα σας με αναψυκτικά light:
 

Τα ανθρακούχα ποτά μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε «γεμάτες» και να καταστείλουν την ανάγκη να καταναλώσετε ένα σνακ.
Αν θέλετε να πιείτε ένα αναψυκτικό, προτιμήστε ένα ανθρακούχο νερό, όπως το Perrier: το No1 σε πωλήσεις Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό στον κόσμο έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο εναλλακτικό υγιεινό αναψυκτικό.
Με εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό και απολαυστικές φυσαλίδες, προσφέρει μοναδική δροσιά και αναζωογόνηση… για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε.
Δοκιμάστε το και με γεύση λεμόνι ή lime, με 0 θερμίδες .

-Να καταναλώνετε μόνο τροφές με χαμηλά λιπαρά: 
Είναι λογικό αν θέλετε να απαλλαγείτε από το λίπος του σώματος σας, να καταναλώνετε περισσότερες τροφές με χαμηλά λιπαρά.
Ωστόσο, το λίγο λίπος (πάντα με μέτρο) σε τροφές έχει αποδειχθεί ότι κάνει καλό στην υγεία.

-Να πεινάτε: 
Μελέτες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που έχασαν βάρος επειδή παρέλειπαν ορισμένα γεύματα, το πήραν πίσω μέσα σε τέσσερα ή πέντε χρόνια.
Η καλύτερη στρατηγική θα ήταν να εκτιμήσετε το συνολικό ποσό των θερμίδων που καταναλώνετε σε μια ημέρα, και στη συνέχεια να μειώσετε ένα μικρό ποσό από τον αριθμό αυτό. 

-Να παραλείπετε ολόκληρες ομάδες τροφίμων:
Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την απώλεια βάρους, αλλά για μερικούς ανθρώπους, οι δίαιτες όπου παραλείπουν ολόκληρες ομάδες τροφίμων είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αισθάνονται τον έλεγχο του σώματός τους και να χάσουν βάρος.
Ωστόσο είναι βλαβερό για την υγεία καθώς ο οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες, φυτικές ίνες και πολλά άλλα για να λειτουργήσει.
Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη απώλεια βάρους.

 Διαβάστε ακόμα: Πρωινό: το κλειδί για την ημέρα!  &  Αποτοξίνωση τώρα  &  Δίαιτες ?  &   Η ψυχολογία της δίαιτας.  



ΠΗΓΗ: manamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα