Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Κυτταρίτιδα

Βρέθηκε το πραγματικό φάρμακο για την κυτταρίτιδα!
Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα νέας κλινικής δοκιμής για ένα πρωτοποριακό σκεύασμα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Οι ερευνητές ολοκλήρωσαν τη δεύτερη φάση των δοκιμών σε φάρμακο  εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.
Το σκεύασμα δημιουργήθηκε από την εταιρία BioSpecifics Technologies Corp., η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, και περιέχει κολλαγενάση (CCH).

Σύμφωνα με τον ελληνικό οδηγό φαρμάκων, η κολλαγενάση είναι ένα ένζυμο που διασπά το κολλαγόνο και απομονώνεται από τη ζύμωση των βακτηρίων Clostridium histolyticum. Χρησιμοποιείται για την αναγέννηση και επούλωση χρόνιων δερματικών ελκών και εγκαυμάτων.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν μάζες του υποδόριου λιπώδους ιστού επεκτείνονται στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος.
Η κυτταρίτιδα συνοδεύεται συχνά από απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος ή συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου που ενώνουν το δέρμα με τα κατώτερα στρώματα μυϊκής μάζας.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν πως και οι τρεις δόσεις CCH που χορηγήθηκαν (μικρή, μεσαία και μεγάλη δόση) ήταν αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Η κολλαγενάση δεν είχε εκτεταμένη αρνητική επίδραση σε καμία από τις υποομάδες που έλαβαν καθεμιά από τις τρεις δόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Κυτταρίτιδα.  &  Ποιες τροφές προκαλούν κυτταρίτιδα;  &   10 τροφές κατά της κυτταρίτιδας !  &  Χμ . . . κυτταρίτιδα ?  &  Βότανα και Λάδια κατά της Κυτταρίτιδας  &  Φάρμακα κατά ομάδα & παρενέργειες.  

Πηγή: .onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα