Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

1.000


bio365.blogspot.gr

Αισίως φτάσαμε τις 1.000 δημοσιεύσεις σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Χίλια διαφορετικά θέματα  συνυφασμένα πάντοτε με την αντικειμενικότητα για την δύναμη της φύσης, χωρίς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και προθέσεις επιβολής των απόψεων  μου,  με μοναδικό κίνητρο την διάδοση γνώσης σε όλες και όλους.

Γνώσεις που στο εξής και μπαίνοντας στον ουσιαστικό ρόλο του blog  θα τεκμηριώνονται με κλινικά αποτελέσματα διεθνών ερευνητικών κέντρων έτσι ώστε να ανακτηθεί και να καθιερωθεί σε όλους η δύναμη που κρύβει η φύση για καλή ζωή.

Δεσμεύομαι σε εσάς προσωπικά, για ουσιαστικότερες, επίκαιρες και χρήσιμες αναρτήσεις ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και η ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί μου σε όποιες απορίες και ερωτήσεις έχετε σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.   

Τέλος, ευχαριστώ τις χιλιάδες αναγνώστριες και αναγνώστες του blog για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε αυτούς του 9 μήνες λειτουργίας και ιδιαίτερα αυτούς που με τις κοινοποιήσεις τους το έκαναν γνωστότερο διευρύνοντας τον κύκλο μας.

 
Γιώργος Ερισίανος Κυριακού
Φαρμακοποιός
 
e-mail  Επικοινωνίας   g.g.erisianos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα