Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ποιο είναι τελικά το πιο sexy σημείο στη γυναίκα;

Δεν είναι οι γοφοί, το στήθος ή τα μακριά πόδια.
Εάν μια γυναίκα θέλει να τραβήξει τα ανδρικά βλέμματα θα πρέπει να δώσει αλλού προσοχή.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θέλησαν να διαπιστώσουν πού εστιάζει την προσοχή του ένας άνδρας όταν συναντά μια γυναίκα για πρώτη φορά.

Διαπίστωσαν ότι στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα της συνάντησης, οι περισσότεροι άνδρες καρφώνουν το βλέμμα τους στα γυναικεία χείλη.

Μάλιστα, τα χείλη φάνηκε να τραβούν ακόμη περισσότερο την προσοχή των ανδρών εάν η γυναίκα φορά κόκκινο ή ροζ κραγιόν.

Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερευνητές παρακολούθησαν την κίνηση των ματιών σε 50 άνδρες καθώς αυτοί κοιτούσαν τις φωτογραφίες γυναικών.

Όταν η γυναίκα στη φωτογραφία φορούσε κραγιόν, οι άνδρες εστίαζαν στα χείλη για 7 δευτερόλεπτα περίπου, αφιερώνοντας μόλις 0,95 δεύτερα κοιτάζοντας τα μάτια και 0,85 δεύτερα κοιτάζοντας τα μαλλιά.

Όταν η γυναίκα στη φωτογραφία ήταν αμακιγιάριστη, η προσοχή των ανδρών στράφηκε λιγότερο στα χείλη (2,2 δευτερόλεπτα) και περισσότερο στα μάτια κ τη μύτη – 2,97 και 2,77 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.


Τα σαρκώδη χείλη ήταν φυσικά αυτά που είχαν την πιο έντονη επίδραση στους συμμετέχοντες, όμως ακόμη και τα λεπτά χείλη φάνηκε να είναι εξίσου ελκυστικά χάρη στο κραγιόν


Από Iatropedia.gr  |

πηγή:  .glikiazoi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα