Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

. . . γιατί GANODERMA LUCIDUM ?



Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται ερωτήματα στο Blog και αποδεικνύουν ότι μερίδα αναγνωστών,
( Που δεν έχουν άμεση σχέση με την λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος ) δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον τρόπο δράσης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ και κατά συνέπεια την αξία του.   
( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ).  

  • Το ονοματίζουν, βιταμίνες που θα δυναμώσει σώμα και νου.
  • Άλλοι έτσι αόριστα ότι κάνει καλό.
  • Τέλος, κάποιοι άλλοι, ( Ευτυχώς οι λιγότεροι ) πιο επιθετικοί ότι θεραπεύει κάθε ανίατο νόσημα γιατί έτσι του αρέσει !
Σαν άνθρωπος των θετικών επιστημών ( Φαρμακοποιός ) και μη μπορώντας να δεχτώ,  αόριστα το είναι καλό, διάβασα, ερεύνησα, μελέτησα ακόμα και κλινικά δοκίμασα το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) για να αποδεχτώ την αντικειμενικά αποδεδειγμένη θαυματουργή του δράση αφενός και να καταλήξω σήμερα υπέρμαχος υποστηρικτής του αφετέρου.  
 
Εισαγωγή:
Το ανθρώπινο σώμα, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι η πιο καλοσχεδιασμένη μηχανή που υπάρχει και παρά την σχετική επιστήμη που αλματωδώς εξελίσσεται, μέχρι σήμερα δεν μπορεί ΟΧΙ μόνο  να την φτάσει, αλλά ούτε να την αντιγράψει έστω και σε σημεία.
Θα μου πει ο καθένας από εσάς, μα υπάρχει αντιγραφή σε νεφρά, σε καρδιά, σε διάφορα τέλος πάντων μοσχεύματα.
Αν και η απάντηση είναι γνωστή, μπάλωμα υπάρχει.
Τα νεφρά των 15 γραμμαρίων, έχουν αντικατασταθεί με μηχάνημα 500 κιλών που ο ασθενής ταλαιπωριέται μέρα, παρά μέρα για να τα αντικαταστήσει, η λειτουργία της καρδίας και αυτή προσωρινά μπορεί να αντικατασταθεί με την τεχνητή και μεταφέρεται σε τροχήλατο καροτσάκι,  τέλος, σε ότι αφορά τα διάφορα μοσχεύματα πλην εξαιρέσεων, είναι συγκεκριμένης διάρκειας ζωής, ΟΧΙ για μια ζωή όπως η φύση μας τα χαρίζει.
Συνεπώς, ότι πιο φυσικό . . . καλύτερο.

Τι είναι σώμα και τι οργανισμός.
Το σώμα είναι αυτό που μας είναι ορατό, έχει χέρια, πόδια, δάκτυλα, μάτια κ.τ.λ,  αποτελείται από οστά, μυς ( Μυοσκελετικό σύστημα ) και το δέρμα κατά κύριο λόγο. ( Όργανο ) 
Οργανισμός  είναι τα μη ορατά μέρη του σώματος που ουσιαστικά λειτουργούν συνεργατικά για να μας διατηρούν στην ζωή.
Παράδειγμα. Το γαστρεντερικό σύστημα μας τρέφει, το αναπνευστικό μας δίνει οξυγόνο με την αναπνοή και την εκπνοή, το νευρικό τις κινήσεις και να σκεπτόμαστε, το ουροποιητικό να αποβάλουμε ανώφελα υγρά και ου το κάθε εξής.
Με αυτόν τον τρόπο όλοι καταλαβαίνουμε, ότι αν ένα σύστημα, ή όργανο δεν λειτουργεί σωστά, αυτόματα επηρεάζονται και αλλά προκύπτοντας νόσημα.
Άρα το ζητούμενο είναι να έχουμε σώμα και οργανισμό σε καλή φυσική κατάσταση και αρμονία όπου θα λειτουργεί άψογα.

Τι όμως και πως τα διατηρεί στην ζωή.
Τα στοιχεία της φύσης για να υπάρχει ζωή είναι τα εξής:
      I.        Το οξυγόνο. Χωρίς οξυγόνο για τον κάθε ένα μας είναι αποδεκτό δεν υπάρχει ζωή. Ο άνθρωπος το παίρνει από την ατμόσφαιρα  με την εισπνοή από την και με την εκπνοή πλέον, αφού αφαιρέσει τα ενεργά στοιχεία του το αποβάλει ως διοξείδιο.
    II.        Το νερό. Το 70% του σωματικού μας βάρους αποτελείται από νερό που περιέχει πέρα από το οξυγόνο, άλατα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Εξίσου απαραίτητο για την ζωή.
   III.        Η τροφή. Χωρίς θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από τις διάφορες τροφές που καταναλώνουμε, το σώμα μας έστω και με οξυγόνο και νερό εξασθενεί ραγδαία και παύει να ζει.
Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι έστω και ένα από τα τρία αυτά βασικά στοιχεία άμα εκλείψει από τον πλανήτη, δεν θα υπάρχει ζωή.
Η απλότητα της φύσης όμως δεν σταματά εδώ γιατί για να υπάρξει ζωή παρεμβαίνει ο οργανισμός ΟΧΙ μόνο του ανθρώπου, αλλά κάθε ζωντανού οργανισμού που αποτελεί την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη.
Γιατί σωστός οργανισμός σημαίνει μακροζωία ?
Γιατί απλά η συνισταμένη των τριών βασικών στοιχείων της ζωής χρειάζονται και την αρμονία της καλής λειτουργίας του οργανισμού  για να υπάρξει ανάπτυξη και μακροβιότητα ως ακολούθως:
     I.        Το Οξυγόνο μπαίνει στον οργανισμό από τους πνεύμονες όπου από εκεί στο αίμα.
   II.        Το αίμα με τις αρτηρίες και τα τριχοειδή με την υποστήριξη της καρδίας ως παλίνδρομης αντλίας, μεταφέρεται σε όλο το σώμα από άκρη σε άκρη.
  III.        Σε αυτή την διαδρομή εκτός από το οξυγόνο το αίμα εμπλουτίζεται με τα στοιχεία του νερού και της τροφής που απορροφά από τον γαστρεντερικό σωλήνα. ( Στοματική κοιλότητα, οισοφάγος, στομάχι, δωδεκαδάκτυλο, λεπτό και παχύ έντερο )
 IV.        Πλούσιο το αίμα πλέον σε οξυγόνο νερό και θρεπτικά συστατικά, τροφοδοτεί όλα τα κύτταρα μας για να υπάρξει η διατήρηση της ζωής τους αφενός και η απαραίτητη ανάπλαση τους αφετέρου. ( Ο μέσος όρος ζωής των κυττάρων μας, ( που από αυτά αποτελείται το σώμα και ο οργανισμός μας ) είναι από 21 έως 34 ημέρες. )
   V.        Στα κύτταρα το καθαρό αίμα και αφού πρώτα αφαιρεθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά του από αυτά, μετατρέπεται σε φλεβικό ( Δηλαδή άχρηστο ) και επιστρέφει με τις φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία στους πνεύμονες για μετατροπή σε ωφέλιμο οξυγονωμένο ξανά. Στην περίπλοκη αυτή διαδρομή, το αίμα περνά πρώτα από το συκώτι ( Πρώτη διύλιση ) για να αφαιρεθούν τοξικά και αδρανεί στοιχεία και επιστρέφοντας από τους νεφρούς ( Δεύτερη διύλιση ) για να αποβληθούν άχρηστα υγρά ( Νερό ).
Έτσι απλά με τα τρία βασικά συστατικά της ζωής ( Οξυγόνο, νερό, τροφή ) όλο το σώμα και όλος ο οργανισμός μας διατηρείται στην ζωή.

{ Ασφαλώς  και με δεκάδες ακόμα διεργασίες, άλλων οργάνων και συστημάτων που ρυθμίζουν τα πάντα.

Για παράδειγμα ρυθμίζονται οι εκκρίσεις της ινσουλίνης, της χολής, του σάλιου, της ύγρανσης των οφθαλμών, οι γενετήσιες ορμόνες κ.α. }
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano )
Έτσι απλά και το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) έχει κλινικά αποδείξει τις δράσεις του που δεν είναι άλλες από:
     I.        Διατηρεί όλες τις αρτηρίες, φλέβες και τριχοειδή σε άριστη κατάσταση, έτσι που να μεταφέρεται οξυγόνο, νερό και τροφή ακόμα και στο τελευταίο κύτταρο του σώματος μας, επιτυγχάνοντας την απαραίτητη διεργασία ανάπλασης. Σημαντικό
   II.        Για να επιτευχθεί αυτό το  ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) ρυθμίζει και την πηκτικότητα του αίματος προκειμένου να διαπεράσει και το τελευταίο τριχοφόρο αγγείο. ( Λογικό είναι το πηχτό αίμα να έχει δυσκολία στην κυκλοφορία του και αντίθετα το αραιό να δημιουργεί αιμορραγίες ) Σημαντικότατος παράγοντας
  III.        Επί πλέων, συμβάλει στην ανάπλαση των κυττάρων με αποτέλεσμα τυχών βλάβες συστημάτων και οργάνων από την έλλειψη ανάπλασης να ομαλοποιούνται και να τα επαναδραστηριοποιεί στην συμβολή τους για υγεία και ζωή.  Σημαντικό
 IV.        Πέρα αυτού, με τα 300 και πλέων δραστικά του συστατικά, μπορεί και καλύπτει σε τυχών ελλείψεις θρεπτικών συστατικών σώμα και οργανισμό προκειμένου να υπάρξει υγιής ανάπτυξη.  Σημαντικό
   V.        Από την ανάλυση των συστατικών του, προκύπτει ότι έχει ισχυρή αντιθρομβωτική δράση. ( Οι θρομβώσεις στο αίμα είναι υπεύθυνες για την κακή αιμάτωση κατά τόπους των κυττάρων, άρα θα υπάρξει  ανεπάρκεια ανάπλασης  τους έως και τερματισμός της ζωής τους, που σημαίνει βλάβη της λειτουργίας σώματος και οργανισμού. Σημαντικό είναι πέρα τούτων, να γίνει κατανοητό ότι στους θρόμβους οφείλονται ακόμα και θανατηφόρα νοσήματα για τον άνθρωπο όπως είναι έμφραγμα και ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. ) Σημαντικότατος παράγοντας
 VI.        Επίσης από την ανάλυση των δραστικών του συστατικών προκύπτει και έντονη αντιφλεγμονώδη δράση.  Ως γνωστό οι φλεγμονές δημιουργούν μείωση της κυκλοφορίας του αίματος με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες τους. Πόνο, οίδημα, επί μέρους κακή λειτουργία και άνοδο της θερμοκρασίας του σώματος, πυρετό.  Σημαντικό
VII.        Τέλος όλες αυτές τις μοναδικής αξίας δράσεις που έχει το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) είναι υδροδιαλυτές, πράγμα που σημαίνει, ο οργανισμός θα λάβει εκείνες τις ποσότητες που έχει ανάγκη και τις υπόλοιπες θα τις αποβάλει δια των φυσιολογικών οδών του σώματος. Εξ ου και ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΟ βότανο Σημαντικότατος παραλέγοντας η έλλειψη παρενεργειών

Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ
Καταλήγοντας:
Με λόγια απλά, αυτή είναι η ζωή, αυτή η υγεία και αυτό είναι το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano )
Κοντολογίς αυτή είναι η σχέση μεταξύ τους και με τις αποδείξεις που σε αφθονία έχω στα χέρια μου για το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) το θεωρώ απαραίτητο, όχι μόνο στην θεραπεία, αλλά και στην πρόληψη της καλής μας υγείας.
Προσέχω για να έχω κάποιος έχει πει και με βρίσκει απόλυτα σύμμαχο.

Ως εκ τούτων με αξιώσεις και αποδεδειγμένα το  ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό φυσικό προϊόν που καταπολεμά πλήθος δυσλειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος και του οργανισμού.

Το να το ονοματίσουμε απλά βιταμίνες το αδικούμαι βάναυσα.

Το να υπερθεματίσουμε στο ότι αποτοξινώνει τον οργανισμό, απλά θα αναφερθούμε σε μια αυτονόητη δράση του.

Το ίδιο θα συμβεί αν ισχυριστούμε ότι ομαλοποιεί, εξισορροπεί όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Λογικό είναι όταν το πάγκρεας λειτουργεί σωστά, δεν θα υπάρξει διαβήτης, όταν το ουρικό οξύ είναι ρυθμιζόμενο δεν θα υπάρξει ουρική αρθρίτιδα και όταν ο μεταβολισμός είναι ομαλός δεν θα υπάρξει χοληστερίνη, παχυσαρκία, ανεβασμένα τριγλικερίδια κτλ.

Λογικό λοιπόν είναι όλα αυτά να τα συμπεριλαμβάνει μέσα στις δράσεις το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ χωρίς αμφισβήτηση.
Προσωπική άποψη:
Το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  ( Ganoderma Lucidum  ή Reishi Gano ) όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω τον λόγο που κάποιος πρέπει να έχει για να μην το λαμβάνει καθημερινά.

Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα