Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σημείο G

Σημείο G: Πού βρίσκεται & πώς να το διεγείρετε...

 
Ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, ένας Γερμανός γυναικολόγος, υποστήριξε τη δεκαετία του 1940, ότι έκανε μία σημαντική ανακάλυψη σχετικά με το γυναικείο σώμα.
 
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε τότε, υπάρχει μία κρυφή περιοχή, η οποία όταν ερεθιστεί, προκαλεί ηδονή και οργασμό.
Το σημείο αυτό είναι έως και σήμερα γνωστό ως σημείο G (από το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg).

Πώς θα το εντοπίσετε...
Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εντοπίσετε στο σώμα σας είναι μέσω της εξερεύνησης κατά τα σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ είστε μόνη ή και με το σύντροφό σας.
Το σημείο G αποκαλύπτεται μόνο όταν η γυναίκα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένη, οπότε κάθε μορφή σεξουαλικής διέγερσης, θα βοηθήσει στο σκοπό σας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο G εντοπίζεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε βάθος τριών έως πέντε εκατοστών και περίπου ένα εκατοστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.
Συνήθως χρειάζονται δύο δάχτυλα και συχνά είναι απαραίτητο να ασκηθεί βαθιά πίεση μέσα στον ιστό για να βρεθεί το σημείο.
Ο στυτικός ιστός θα είναι λίγο πρησμένος και γεμάτος εξογκώματα σε αντίθεση με τον περιφερειακό ιστό ο οποίος είναι «ομαλός».
Το μέγεθος του σημείου G ποικίλει ανάμεσα στις γυναίκες, γι αυτό και ο εντοπισμός του άλλοτε είναι πιο εύκολος και άλλοτε δυσκολότερος.
Σήμερα, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μόνο ορισμένες γυναίκες έχουν το συγκεκριμένο σημείο, ενώ άλλοι απλά πιστεύουν ότι, επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό.
Να θυμάστε ότι η διέγερση μπορεί να σας προκαλέσει μια πολύ έντονη ευχαρίστηση ή μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ουρήσετε.
Όπως εξηγούν οι ειδικοί αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς ο οργασμός που προκύπτει από το σημείο G συνοδεύεται και από την έκχυση υγρών από το άνοιγμα της ουρήθρας.

Τι είναι αυτό το υγρό...
Η πηγή αυτού του υγρού μπορεί να είναι μια περιοχή που ισοδυναμεί με τον ανδρικό προστάτη.
Οι αγωγοί αυτής της περιοχής αδειάζουν απευθείας στην ουρήθρα.
Σε μερικές γυναίκες, οι οργασμοί του σημείου G οδηγούν το υγρό να σπρωχθεί με δύναμη μέσω αυτών των αγωγών έξω από την ουρήθρα.
Έρευνες στις οποίες έγινε χημική ανάλυση των γυναικείων υγρών κατέδειξαν ότι περιείχαν υψηλά επίπεδα ενός ενζύμου που είναι χαρακτηριστικό συστατικό του ανδρικού σπέρματος και προέρχεται από τον προστάτη.
Επίσης, μερικές γυναίκες αναφέρουν ότι το υγρό έχει ήπια μυρωδιά σπέρματος.
Ωστόσο, άλλες έρευνες υποδεικνύουν ότι το υγρό είναι χημικά πιο κοντά στα ούρα παρά στο σπέρμα.


 

Πηγή: .onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα