Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι και πιο...


Έρευνα από το τμήμα Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου του Chicago έδειξε ότι οι γυναίκες οι οποίες έχουν μεγάλο στήθος έχουν και ελαφρώς μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης.
 
Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις συνολικά 1.200 γυναικών, τις οποίες χώρισαν σε 5 κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος τους στήθους τους, από εκείνες που είχαν πολύ μικρό στήθος μέχρι εκείνες που είχαν πολύ μεγάλο στήθος.

Στην συνέχεια όλες οι συμμετέχουσες έλαβαν μέρος σε κοινά τεστ αξιολόγησης της νοημοσύνης τους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο οι συμμετέχουσες με μεγάλο στήθος είχαν περίπου 10 μονάδες ανώτερο δείκτη νοημοσύνης (I.Q.) από εκείνες που είχαν συγκριτικά μικρότερο στήθος.
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το στερεότυπο της σύγχρονης κοινωνίας για την "έξυπνη γυναίκα", την οποία θέλει να είναι με μικρό στήθος, εκτός των υπολοίπων σχετικών χαρακτηριστικών (αδύνατη, με σκούρο χρώμα μαλλιών) τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε αυτή την περίπτωση.

Επίσης, άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το 42% των γυναικών δεν είναι ευχαριστημένες με την εξωτερική τους εικόνα με την πλειοψηφία αυτών να δηλώνει ότι το πρώτο πράγμα που θα άλλαζε στο σώμα της θα ήταν το μέγεθος του στήθους της.
Μάλιστα αυτές οι απόψεις στις γυναίκες επαληθεύονται ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης, επιπέδου μόρφωσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Αυτή την πεποίθηση των γυναικών έρχονται να επιβεβαιώσουν επιπλέον έρευνες για τους άντρες, οι οποίες έχουν δείξει ότι προτιμούν τις γυναίκες μεγαλύτερο στήθος.
Μία έρευνα έδειξε μάλιστα ότι μόλις 17 από τους 1.650 άνδρες που συμμετείχαν σε αυτή, πίστευαν ότι το ιδανικό μέγεθος στήθους σε μια γυναίκα είναι κάτω από το μέγεθος "C" στον στηθόδεσμό της.


Σε ποσοστό 83% οι άντρες έδειξαν προτίμηση σε γυναίκες με μεγάλο ή πολύ μεγάλο στήθος.
Η ερευνητική ομάδα των κοινωνιολόγων από το πανεπιστήμιο του Σικάγο, υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς τους (σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες έρευνες) μπορεί να υποδεικνύουν ότι οι άντρες με υψηλότερη νοημοσύνη επιλέγουν γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος για λόγους αναπαραγωγής, επειδή ο απόγονός τους θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει αυξημένη νοημοσύνη, ενώ αν είναι κορίτσι, θα έχει αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξει στο μέλλον και εκείνο μεγάλο στήθος.

Άλλοι κοινωνιολόγοι εκτιμούν ότι η σχέση μεταξύ του μεγέθους του στήθους στη γυναίκα και της νοημοσύνης της, έγκειται στις γυναικείες σεξουαλικές ορμόνες που προσδιορίζουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους, ενώ βοηθούν και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Διαβάστε ακόμα: Αύξηση του στήθους με φυσικό σπιτικό λάδι.  &  Τα σουτιέν προκαλούν χαλάρωση στο στήθος ?  &  Μεγάλο στήθος με χαλάρωση ?


Πηγή: .onmed.gr/


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα