Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Οργασμός

Οργασμός;
Ε, ρε και να ήξεραν οι άνδρες τι συμβαίνει με τον γυναικείο οργασμό  
Δεν θα το έπαιζαν και τόσο...μάγκες

Μην σας καυχηθεί κανείς άνδρας περί ανδρικού οργασμού ή σας αποκαλέσει ανοργασμικές γιατί ήρθε επιτέλους μια έρευνα που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Indiana οι άνδρες μπορεί να έχουν περισσότερους οργασμούς αλλά οι γυναίκες έχουν πιο "πλούσιους" οργασμούς.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 6.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 21- 65 ετών και σύμφωνα με αυτή διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες μπορεί να έρχονται πιο δύσκολα σε οργασμό αλλά αυτός είναι πιο "πλούσιος" σε αντίθεση με τους άνδρες που έχουν περισσότερους οργασμούς.

Ο "πλούτος" μάλιστα ενδέχεται να έχει να κάνει με τα...παιχνίδια πριν το σεξ. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα όσον αφορά τις γυναίκες και τον οργασμό. 

Πάντως όπως φαίνεται το θέμα "οργασμός" θα συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές καθώς υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έρευνες στον συγκεκριμένο τομέα.Διαβάστε ακόμα:  Φάκελος οργασμός.  &  Γιατί ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία

Πηγή: .queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα