Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τι είδους σεξ προτιμούν 9 στις δέκα γυναίκες;

100 διαφορετικές απαντήσεις και ο καθένας θα περιγράφει τις προσωπικές του εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο, είτε οι απαντήσεις σε συντριπτική πλειοψηφία θα απέχουν απ τν πραγματικότητα, αφού οι περισσότεροι άνδρες φαντασιώνονται μάλλον παρά γνωρίζουν, ότι η γυναίκα δν θέλει μόνο “άγριο σεξ” όπως πιστεύουν, αλλά και συναίσθημα.

Πολύ συναίσθημα.
Δείτε τι έδειξε σχετική έρευνα για το είδος του σεξ που προτιμάει η γυναίκα.
Το θέλει άγριο ή επιδιώκει να κάνει σεξ με κάποιον που είναι δεμένη συναισθηματικά.

Προσοχή το ένα δεν αποκλείει το άλλο…
Σε έρευνα που έγινε λοιπόν και στην οποία συμμετείχαν 2000 άνδρες αλλά κ γυναίκες για το είδος του σεξ που προτιμούν και ευχαριστιούνται, τα συμπεράσματα ήταν ότι ναι μεν οι γυναίκες επιδιώκουν περισσότερο την περιπέτεια στη σεξουαλική τους ζωή, αλλά τόνισαν πως το συναισθηματικό δέσιμο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για το σεξ, στη γυναίκα.

Το 87% των γυναικών που απάντησαν υποστήριξαν ότι το καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν, τον εμπιστεύονταν ενώ ένα μεγάλο ποσοστό είπε ότι το καλύτερο σεξ το έκανε με κάποιον που κατά το παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση (άρα πληρούσε τις προϋποθέσεις της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης και φυσικά του συναισθήματος).

Αλλά μην νομίζετε ότι και οι άνδρες δεν θέλουν συναίσθημα.
Η εικόνα που έχουν πλάσει πολλοί για τον εαυτό τους, απέχει αρκετά από αυτό που κρύβουν μέσα τους.
Δηλαδή, η εικόνα του “μάτσο” άνδρα κυνηγού που το μόνο που τον νοιάζει είναι να “χτυπήσει” κάθε μέρα και διαφορετική γυναίκα και να έχει μια πλούσια συλλογή, δεν ισχύει.

Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες σε ποσοστό 96% θέλουν να έχουν και εκείνοι κάποιο συναισθηματικό δεσμό με την γυναίκα που θα κάνουν σεξ.
Η έρευνα περιελάμβανε άτομα άνω των 25 ετών, τα οποία έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από τη σχέση τους με το άλλο φύλο.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, και τα δύο φύλα θέλουν σαφέστατα κάτι βαθύτερο από το πέρασμα μίας βραδιάς με έναν άγνωστο.

Την έρευνα κλήθηκε να σχολιάσει μια γυναίκα η Χάννα Ρόσσιν, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το τέλος των ανδρών», (Τhe end of men 2012) που είπε ότι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν σεξ της μιας βραδιάς (one night stand) με κάποιον άγνωστο, αλλά αυτού του είδους οι εμπειρίες δεν θα τις καθορίζουν.
Είναι σαν απλά σαν φωτογραφίες που απλά θα επανέλθουν στη μνήμη τους.
Αντιθέτως, τις σχέσεις ουσίας θα τις θυμούνται για πολύ καιρό.
Συναίσθημα λοιπόν και πάλι συναίσθημα και όπως απάντησαν οι περισσότεροι το σεξ είναι κατά πολύ καλύτερο, γνωρίζεις τον άλλο, ξέρεις τα θέλω του και τι τον ικανοποιεί, αλλά ξέρει και τα δικά σου θέλω και τι σε ικανοποιεί.
Και όπως πολλές γυναίκες δήλωσαν με νόημα μετά το τέλος της έρευνας: “το συναίσθημα στο σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα τρυφερότητα, πεταλουδίτσες και λουλουδάκια.
Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με έναν δικό σου άνθρωπο”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα