Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τα δυο πιο χρήσιμα fit μυστικά για να μην φορτώνεστε με τζάμπα θερμίδες

δε χρειάζεται να καταπιέζεστε όταν αισθάνεστε την ιδιαίτερη επιθυμία για κάτι παχυντικό, ούτε να περνάτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο.

 
Ο οργανισμός σας ξέρει πολύ καλά πως θα διατηρήσει το σωστό βάρος ακόμα και αν κάνετε μία μικρή παρασπονδία σε θερμίδες ή γυμναστείτε λιγότερο.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ συστήνουν να μην απαγορεύουμε στον εαυτό μας να ενδώσει σε κάποιο junk food, αρκεί όμως αυτό να γίνεται σε μικρές ποσότητες.

Δηλαδή, μία μικρή ποσότητα 5-6 τσιπς ή 2 κομματάκια σοκολάτας μπορεί να ικανοποιήσουν τη λαιμαργία μας.

 
Το μυστικό είναι να τρώμε λίγο από αυτό που λαχταράμε, να σταματάμε και να ασχολούμαστε για ένα τέταρτο της ώρας με κάτι άλλο.
Αμέσως θα δούμε ότι η επιθυμία μας έχει μειωθεί αισθητά.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης διαπίστωσαν ότι όσοι γυμνάζονταν 30΄ τη μέρα έχαναν περισσότερο βάρος από όσους πέρναγαν 60΄ στο γυμναστήριο.

Αυτό γινόταν γιατί όσοι γυμνάζονταν λιγότερη ώρα ήταν πιο ξεκούραστοι και είχαν κι άλλες δραστηριότητες, ενώ έτρωγαν αισθητά μικρότητες ποσότητες φαγητού, σε σύγκριση με εκείνους που γυμνάζονταν περισσότερη ώρα.


 

Πηγή:www.onmed.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα