Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ποιο είναι το ρόφημα-ασπίδα για τον καρκίνο στο πεπτικό σύστημα;

 
Μία νέα έρευνα
που μόλις κυκλοφόρησε,
έδειξε πως
το να πίνεις συχνά ένα συγκεκριμένο ρόφημα βοηθάει
στη μείωση,
κατά 29%,
ορισμένων ειδών καρκίνου
του
πεπτικού συστήματος.

 
 
Οι ερευνητές μελέτησαν σε διάρκεια 11 χρόνων περισσότερες από 69000 μεσήλικες αλλά και μεγαλύτερες Γιαπωνέζες, οι οποίες δεν κάπνιζαν και δεν έπιναν.
Η κατανάλωση τσαγιού, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για περισσότερο από έξι μήνες, οδηγούσε σε μειωμένο κατά 17% κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου στο πεπτικό σύστημα.

 

“Μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι γυναίκες που πίνουν συστηματικά τσάι ίσως έχουν μικρότερες πιθανότητες να αναπτύξουν κάποιου είδους καρκίνου στο πεπτικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα του παχέος εντέρου, του στομάχου και του οισοφάγου”, λέει η επικεφαλής των ερευνητών, Sarah Nechuta.
Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, βεβαίως, θα έχουν όσες γυναίκες καταναλώνουν  μεγαλύτερες ποσότητες τσαγιού.
Γυναίκες που έπιναν δύο με τρία ποτήρια τσάι καθημερινά, κατά τη διάρκεια της έρευνας, είχαν κατά 21% μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του πεπτικού συστήματος και κατά 29% μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του παχέος εντέρου.
Αυτό που δεν υπολόγισε η έρευνα ήταν ο τρόπος ζωής των συμμετεχόντων, η διατροφή και η άσκηση που μπορεί να έκαναν αλλά μελέτησε και βρήκε ποιο είδος τσαγιού είναι αυτό που είναι πιο δυνατό και αντιμετωπίζει καλύτερα την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου.
Το τσάι που είναι πιο ισχυρό από τα άλλα είναι... το πράσινο!
 

 

Ποιες λοιπόν πράσινο τσάι και θα μειώσεις σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου!




πηγή: faysbook.gr Γράφτηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα