Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τρόφιμα που θεραπεύουν:

Mάθε για τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά
 
Μπορεί μια μπάρα ή ένα γιαούρτι
με προβιοτικά
να αποτρέψει
μια ασθένεια.
 
Δείτε τι λένε οι τελευταίες έρευνες.

 Τα τελευταία χρόνια αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός το ότι οι εταιρείες τροφίμων εστιάζουν σε αυτά τα μικροσκοπικά συστατικά, τα προβιοτικά, μικρόβια  ουσιαστικά που ωφελούν την υγεία.

 
Πέρα όμως από τα προβιοτικά αρχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο και τα πρεβιοτικά, τα οποία βρίσκονται στα δημητριακά, στις μπάρες δημητριακών και σε άλλα.
Τα πρεβιοτικά δεν είναι μικρόβια, αλλά ένα είδος διαλυτών φυτικών ινών, που τρέφουν τα καλά βακτήρια στο έντερό σας.
Συχνά προστίθενται στα τρόφιμα που φέρουν την επισήμανση «υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες».
Αλλά τι μπορούν να κάνουν τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά  για εσάς; 

 
Ξέρετε τι να δοκιμάσετε ή ποια είναι τα κατάλληλα για σας;

 Τα προβιοτικά έρευνες δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της απορρόφησης του ασβεστίου, προστατεύουν από τη διάρροια των ταξιδιωτών και παίζουν ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Λαμβάνοντας μια αρκετά υψηλή δόση ημερησίως, 5 με 8 γραμμάρια τη μέρα μπορούν να χτυπήσουν τη μέτρηση των ωφέλιμων βακτηρίων που υπάρχουν στο πεπτικό σας σύστημα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Mary Ellen Sanders, Ph.D.
Δυστυχώς δεν είναι εύκολα να υπολογίσετε την ποσότητα φυτικών ινών που έχετε λάβει διότι τα πρεβιοτικά δεν υπολογίζονται χωριστά από τις υπόλοιπες διαλυτές φυτικές ίνες ενός προϊόντος.
Αλλά σημειώστε το εξής: εάν προσπαθείτε να αυξήσετε τη πρόληψη φυτικών ινών προτιμείστε ακατέργαστες τροφές.

 Τέλος, τα προβιοτικά έχουν μελετηθεί καλύτερα και τώρα αρχίζουν να αναδύονται οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη χρήση τους.

Αρχικά κάθε στέλεχος μπορεί να βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο πράγμα τονίζει ο Anthony J.Lembo, M.D., αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, και προτρέπει να δοκιμάσετε διάφορα προϊόντα ώστε να δείτε ποιο είναι καλύτερο για εσάς. 




πηγή: faysbook.gr Γράφτηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα