Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πότε μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη;

Η  γυναικεία ευτυχία είναι πολύπλευρη και απαιτεί τον συνδυασμό διάφορων παραγόντων με πρωταρχικό την υγεία , την απόκτηση του ιδανικού συζύγου και η πραγματική  φιλία. 

Η  προσωπική ευτυχία  για κάθε άνθρωπο και συγκεκριμένα στις   γυναίκες  είναι  διαφορετική ανάλογα τον χαρακτήρα , παρόλα αυτά ,  έρευνα έδειξε ότι  το 98%  των γυναικών που  ερωτήθηκαν , υποστήριξαν ότι το σημαντικότερο  αγαθό για να είναι ευτυχισμένες είναι η υγεία , η επιτυχημένη σχέση με τον σύντροφο τους και η φιλία.   Επιπρόσθετα , σημαντικό στοιχείο της προσωπικής τους ευτυχίας είναι η διατήρηση μιας σταθερής σχέσης και η απόκτηση οικογένειας.
 
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου το 73% των ερωτηθέντων γυναικών δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένες με τη ζωή τους και περισσότερο από το 50% τόνισε ότι εάν είχε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή δεν θα ήθελε να ξαναζήσει με τον ίδιο τρόπο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα