Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Τι προσφέρει στον οργανισμό η Β17 ή αμυγδαλίνη

Ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό - Tονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό 

H Β17 ή αμυγδαλίνη είναι μια ουσία που περιέχεται στους πυρήνες πολλών κουκουτσιών, κυρίως του πικραμύγδαλου και σε πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα στους πυρήνες του βερίκοκου.

Αποτελεί ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που βοηθάει τον οργανισμό να αντιμετώπισε όλες τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
Αυτό αυτομάτως την καθιστά έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς προσφέρει προστασία από τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου που προκαλούν βλάβες στον οργανισμό.
 

Η ιστορία της αμυγδαλίνης ανάγεται από τους αρχαίους πολιτισμούς κυρίως στην Αίγυπτο και στην Κίνα όπου χρησιμοποιούταν σε διάλυμα για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.
Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιώ σαν την αμυγδαλιά η κυρίως για θεραπευτικούς σκοπούς. Η χρήση της χρονολογείται από το 2500 πΧ.

Ο τρόπος δράσης της αφορά κυρίως τη μετατροπή της σε κυάνιο μέσα στα βλαβερά κύτταρα προκαλώντας έτσι την καταστροφή τους.
Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη το 2006 με μέθοδο in vitro (δηλαδή εργαστηριακά, εκτός οργανισμού) παρουσίασε σημαντικές αντικαρκινικές ιδιότητες σε περιπτώσεις καρκινικών κυττάρων, ειδικά σε ότι αφορά καρκίνο του προστάτη. 
 
 
πηγή: life2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα