Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Ακανόνιστος κύκλος,


μεγαλύτερος κίνδυνος καρκίνου των ωοθηκών

Οι γυναίκες που παρουσιάζουν διαταραχές στον κύκλο της περιόδου αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους από τον καρκίνο των ωοθηκών, σύμφωνα με νέα μελέτη.


Ως «ακανόνιστος» θεωρείται ο κύκλος που διαρκεί περισσότερο από 35 ημέρες ή δε συνοδεύεται από την απελευθέρωση ωαρίου κατά την ωορρηξία.

Οι αναλύσεις έδειξαν ότι οι γυναίκες με ακανόνιστο κύκλο στην ηλικία των 26 ετών είχαν διπλάσιες πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους από τον καρκίνο των ωοθηκών στην ηλικία των 60, σε σύγκριση με γυναίκες που δεν αντιμετώπιζαν διαταραχές στον κύκλο τους.
Οι ερευνητές από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια έλαβαν υπ’ όψιν τους βασικούς παράγοντες όπως το βάρος, η ηλικία και η φαρμακευτική αγωγή ώστε να καταλήξουν στα αποτελέσματα αυτά.


Επίσης, όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη (περισσότερες από 14.000) είχαν κάνει παιδί.

Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι η διαπίστωση αυτή μπορεί να συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου.

Η σχετική μελέτη παρουσιάστηκε στο συνέδριο του Αμερικανικού Συλλόγου Έρευνας για τον Καρκίνο.


Πηγή: onmed.grΑξίζει να υπενθυμίσω σε όσες φίλες έχουν πρόβλημα ακανόνιστου κύκλου προτού καταφύγουν σε λύσεις λήψης ορμονών, ας δοκιμάσουν τις λύσεις που τους έχει δώσει η φύση με την εξατομικευμένη λήψη Cordyceps & GanodermaLucidum.

Η πλούσια βιβλιογραφία που υπάρχει καταχωρημένη στον διεθνή ιατρικό τύπο, αλλά και πολλά κλινικά παραδείγματα που έχω, με κάνουν υπέρμαχο μιας τέτοιας λύσης προκειμένου να αποφευχθούν παρενέργειες και ανεπιθύμητες δράσεις των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξατομίκευση δοσολογίας επικοινωνήστε μαζί μου ανεπιφύλακτα. g.g.erisianos@gmail.com 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα