Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Δείτε ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες στη γυναίκα

Πείραμα σε 30 υγιείς γυναίκες από Καναδούς επιστήμονες  

Τι ανακάλυψαν μέσα από ειδικές μεθόδους 

Πόσες φορές έχεις νιώσει το «ηθικό» σου να ανεβαίνει όταν αγγίζεις συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σου κορμιού;

Νέα έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από Καναδούς επιστήμονες, την οποία και παρουσιάζει το περιοδικό «Time», σίγουρα θα σε κάνει να κοκκινίσεις, αλλά ταυτοχρόνως μπορεί να σε ενημερώσει, εσένα και το σύντροφό σου, και για το πώς θα φτάσεις στον «Παράδεισο» της απόλαυσης!


Μέσα από ειδικές μεθόδους οι ερευνητές εξέτασαν 30 υγιείς γυναίκες, ηλικίας 18 έως 35. Πώς το έκαναν αυτό ακριβώς;
Χρησιμοποίησαν ελαφρές πιέσεις, αλλά και δονήσεις στις πιο γνωστές ερωτογενείς ζώνες(αιδοίο, θηλή, περίνεο), συγκρίνοντάς τες με τις πιο ουδέτερες περιοχές του γυναικείου κορμιού, όπως την κοιλιά, το χέρι και το λαιμό.

Οι επιστήμονες πίεζαν τις γυναίκες για 1,5 λεπτό, διέκοπταν για άλλα πέντε, και στη συνέχεια τις ρωτούσαν πώς ένιωσαν.

Και ιδού τα αποτελέσματα...

Για το απαλό άγγιγμα ο λαιμός, το χέρι και η κολπική περιοχή είναι οι πιο ευαίσθητες περιοχές, ενώ ως λιγότερο ευαίσθητη καταγράφεται η περιοχή γύρω από τη θηλή.
Όταν επέρχεται πίεση η κλειτορίδα και η θηλή «μπαίνουν» στις πιο ευαίσθητες περιοχές του γυναικείου σώματος, ενώ στη λίστα με τις λιγότερο ευαίσθητες είναι η κοιλιά και η πλαϊνή πλευρά του στήθους.

Στο σημείο, όπου οι ερευνητές προχωρούν στις δονήσεις οι πιο ευαίσθητες περιοχές συνεχίζουν να είναι η κλειτορίδα και η θηλή.
Η κλειτορίδα ήταν η πιο ευαίσθητη περιοχή σε κραδασμούς από όλα τα μέρη του σώματος.

Εν κατακλείδι, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα γεννητικά όργανα είναι τα πιο ευαίσθητα στην πίεση και τους κραδασμούς σε σύγκριση με το ελαφρύ άγγιγμα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας τα βρήκαν εντυπωσιακά και άκρως «ενδιαφέροντα», γιατί με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι απολαμβάνουν πιο πολύ το σεξ και τα ερωτικά παιχνίδια.



πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα