Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Όλα τα κορμιά αξίζουν ένα... μπικίνι!


Έχεις
περιττά κιλά;
Ε’ και;


Θεωρείται το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού και φυσικά ότι πιο σέξι και θηλυκό έχει να επιδείξει η βιομηχανία της μόδας!

Αναφερόμαστε φυσικά στο μπικίνι, το οποίο από τα τέλη Μαίου, μη σας πούμε και νωρίτερα, είναι ό, τι πιο απαραίτητο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα!

 
Ωστόσο, όσο ωραίο και στιλάτο κι αν είναι, δεν παύει να αποτελεί ταμπού, και δεν εννοούμε όσον αφορά στο ότι αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματος!

Μπορεί λοιπόν για τις λεπτές γυναίκες να είναι κάτι δεδομένο, αλλά γι' αυτές με πλούσιες καμπύλες και κάποια περιττά κιλά, είναι μία πρόκληση, που κάθε καλοκαίρι καλούνται να πάρουν και κάθε καλοκαίρι, συνήθως καταλήγουν με ολόσωμα μαγιό και φυσικά παρεό και παντελόνες προκειμένου να κρυφτούν και να αισθανθούν καλύτερα!

 
Σε αυτό ακριβώς το κόμπλεξ, 4 plus-size μοντέλα όπως τις αποκαλούν στο εξωτερικό, αντιστέκονται σθεναρά, φορούν τα υπέροχα και σούπερ μοδάτα μπικίνι τους και αναπαριστούν το iconic εξώφυλλο του Sports Illustrated, σε μία προσπάθεια να αποδείξουν ότι όλα τα σώματα είναι για μπικίνι και πως κάθε γυναίκα αξίζει να νιώσει τη χαρά και την αυτοεποίθηση που δίνει αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι υφάσματος!

Εσείς τι λέτε; Θα αφήσετε τα περιττά σας κιλά να σας περιορίσουν και φέτος, ή θα φορέσετε το μπικίνι σας και θα καταπλήξετε τα πλήθη;



Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα