Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τι μπορείτε να κάνετε για εντυπωσιακή παρουσία στην παραλία!

Γράφει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθύνων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Athens Beverly Hills Medical GROUP

Επίπεδη κοιλιά, σμιλεμένο σώμα, μηροί χωρίς κυτταρίτιδα, αλλά και λαμπερό, νεανικό δέρμα στο πρόσωπο, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάθε γυναίκα μετά τα 30+, θα ήθελε να έχει λίγο πριν βγει στην παραλία και ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.
 
Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ αυτή την εποχή στο Athens Beverly Hills Medical Group για να εξασφαλίσετε εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία!

 
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ & ANTIMETΩΠΙΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ COAXMED CRF:
Η κυτταρίτιδα αποτελεί αιώνιο πρόβλημα για τις γυναίκες, που όμως χρήζει ιατρικής αντιμετώπισης – για αυτό και το να καταφεύγουμε σε κρέμες ή ινστιτούτα αισθητικής αμφιβόλου ποιότητας δεν εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μετά από κλινική εξέταση και διάγνωση, η δερματολόγος προτείνει τρόπους και στάδια αντιμετώπισης.
Ένας από τους πλέον σύγχρονους και αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, είναι η θεραπεία με COAXMED CRF.
Με τη δράση της συσκευής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και κυρίως στο λιπώδη ιστό, ενώ ταυτόχρονα με τον υπέρηχο δημιουργείται εντός των λιποκυττάρων το φαινόμενο της σπηλαίωσης (μικρές κυψελίδες) με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους.
Η πρωτοποριακή δράση του COAXMED CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.
Δύσκολα αισθητικά προβλήματα αντιμετωπίζονται, όχι μόνο η κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, αλλά και η χαλάρωση της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας αποτέλεσμα σύσφιξης και τόνωσης.
Η θεραπεία διαρκεί, ανάλογα με την έκταση της περιοχής, περίπου μία ώρα και προτείνονται 8-12 συνεδρίες, με απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους.
Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάστε το COAXMED CRF με μεσοθεραπεία σώματος.
 
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ:
Τέλος στην αφαίρεση του τοπικού λίπους με την μορφή της λιποαναρρόφησης, που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, βάζει η επαναστατική θεραπεία κρυολιπόλυση.
 
Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους.
Περιοχές όπου το τοπικό λίπος δύσκολα αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση, η μέθοδος του “παγώματος” του λίπους μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του.
Η ενέργεια της μεθόδου διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος.
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.
Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 3 μήνες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
Σε περίπτωση που εκτός από το τοπικό λίπος, υπάρχει και πρόβλημα χαλάρωσης και κυτταρίτιδας, η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με Coaxmed CRF και μεσοθεραπεία σώματος.

 
AΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Η αποτρίχωση με υπερσύγχρονο laser που διαθέτει το Athens Beverly Hills Medical Group είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, επειδή η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη.
Με το laser νέα γενιάς, η αποτρίχωση (λόγω του ψυχρού αέρα) είναι ανώδυνη, απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες, ενώ το μεσοδιάστημα μεταξύ αυτών είναι αρκετά μεγαλύτερο!
 
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Για έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, απάλυνση ρυτίδων, αύξηση της σφριγηλότητας και λάμψη στο πρόσωπο, προτείνεται μεσοθεραπεία (ενέσιμη θεραπεία), με ειδική προετοιμασία ενυδάτωσης για αντιμετώπιση της έντονης ηλιοφάνειας του ελληνικού καλοκαιριού.
Εκτός από το πρόσωπο, εφαρμόζεται και στο σώμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και λιπόλυσης στις περιοχές όπου παρατηρείται τοπικό πάχος.
 
πηγή: nowdoctor.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα