Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κάνοντας σεξ τακτικά μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι

Μέχρι 7 χρόνια νεότεροι δείχνουν όσοι έχουν συστηματικές ερωτικές επαφές 

Πώς απελευθερώνεται στο σώμα η «ορμόνη της ανάπτυξης», η οποία κάνει το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και μειώνει και τις ρυτίδες

Μέχρι και μια ολόκληρη επταετία κερδίζουν όσοι κάνουν συχνά σεξ, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα
.
Στο πλαίσιο έρευνας διάρκειας δέκα ετών που διεξήγαγε ο καθηγητής Ψυχολογίας David Weeks, βρέθηκε ότι όσοι υποστήριζαν ότι κάνουν σεξ περίπου 50% περισσότερο από το μέσο όρο -για την ηλικιακή ομάδα 40-50 ετών δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα αντί για δύο που δήλωσαν,  οι λιγότερο σεξουαλικά δραστήριοι, έδειχναν αρκετά νεότεροι από την ηλικία τους.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Huffington  Post, τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η συστηματική ερωτική επαφή έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνεται στο σώμα η «ορμόνη της ανάπτυξης», η οποία κάνει το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και μειώνει και τις ρυτίδες.
 

 « Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα της ζωής μας.
Θα μπορούσα μάλιστα να πω ότι βρίσκεται τόσο ψηλά όσο η πνευματική και η θρησκευτική ικανοποίηση.
Η σεξουαλικότητα δεν είναι προνόμιο των νεότερων ανθρώπων και ούτε πρέπει να είναι. » εξηγεί ο Δρ.Weeks.

«Ωστόσο το περιστασιακό σεξ έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς αυξάνει το άγχος φέρνει στην επιφάνεια την έλλειψη ασφάλειας και έχει ως αποτέλεσμα να «χάνουμε» χρόνια», αναφέρει ο κ Weeks .
 
 
 
πηγή: protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα