Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γανοθεραπεία και κυκλοφορικό σύστημα, ή καρδιαγγειακό.


Μεγάλη αναφορά έχουμε κάνει στο Blog
για την κυκλοφορία
του αίματος στο ανθρώπινο σώμα.

Πρωτίστως κάνω ακόμα μια φορά σαφές πόσο ωφέλιμο είναι για τον οργανισμό μας η καλή κυκλοφορία του αίματος και πόσο η κακή είναι συνυφασμένη με σωρεία αλληλένδετων νοσημάτων που φορές επιφέρουν ακόμα και τον θάνατο.

Το κυκλοφορικό σύστημα λοιπόν είναι το σύστημα που μεταφέρει το αίμα με την βοηθάει της καρδιάς προς κάθε μέρος του σώματος απο τις αρτηρίες και το επιστρέφει πίσω με τις φλέβες.

Η καρδιά είναι μια ισχυρή μυϊκή αντλία με τέσσερις χώρους ( δυο άνω και δυο κάτω κοιλιές ) όπου μέσα σε αυτούς μπαίνουν μεγάλες αρτηρίες και φλέβες για να δημιουργηθεί έτσι η κυκλοφορία.

Το αίμα από τις αρτηρίες μεταφέρετε καθαρό ( πλούσιο σε οξυγόνο ) από τους πνεύμονες σε όλο το σώμα και επιστρέφει από τις φλέβες στείρο οξυγόνου προς τους πνεύμονες προς διύλιση.

Το αίμα πέρα του οξυγόνου μεταφέρει και θρεπτικές ουσίες σε όλο το σώμα όπου διατελείτε η απαραίτητη ανάπλαση των κυττάρων.

 
Το Ganoderma Lucidum αλλά και Cordyceps εκτός από την μοναδική τους δράση εξομάλυνσης του κυκλοφορικού, ( Βελτίωση κατάστασης αρτηριών και φλεβών ακόμα και των τριχωδών αγγείων, καθώς και την πυκνότητα, ρευστότητας του αίματος ) έχουν και πλήθος θρεπτικών ουσιών που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του οργανισμού.

 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Blog ή ακόμα και σε προσωπική  ερώτηση σας απευθυνθείτε στο e-mail. g.g.erisianos@gmail.com.

Ευχαρίστηση μας να σας κάνουμε γνωστές τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Τέλος επειδή όλοι οι άνθρωποι μπορεί να μοιάζουν αλλά ποτέ δεν είναι ίδιοι, έχουμε ειδικευμένες γνώσεις για την εξατομικευμένη δοσολογία που χρειάζεται ο καθένας σας ξεχωριστά.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

Φαρμακοποιός.
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα