Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα 4 μυστικά για να βρείτε το νόημα της ζωής


Ποιο είναι το σημείο εκκίνησης για να βρούμε το νόημα
της ύπαρξής μας;

Η ζωή είναι ένα ταξίδι με πολλές στάσεις και διαδρομές, όμως η θέση που κρατάμε απέναντι στα πράγματα μπορεί να μας βοηθήσει να εξοπλιστούμε ώστε να την απολαύσουμε στο έπακρο.

Μάθετε ποια είναι τα «4 Π» που μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε οπτική γωνία και να ζήσουμε τη ζωή όπως μας αξίζει.

1. Προοπτική
Για να βρούμε το νόημα της ζωής, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι μικρή και ανεκτίμητη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε θνητοί και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρέπει να πορευόμαστε δημιουργικά.

2. Προτεραιότητες
Το επόμενο βήμα είναι να αξιολογήσουμε τι είναι σημαντικό για εμάς και τι όχι. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος και η ενέργειά μας λιγοστεύουν κι έτσι πρέπει να επενδύουμε συνετά αυτές τις πολύτιμες πηγές.

3. Προετοιμασία
Το να σχεδιάζουμε το μέλλον είναι ανεκτίμητο και μας προετοιμάζει για τις αλλαγές που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο μας. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί αύριο, όμως μπορούμε πάντα να είμαστε έτοιμοι για ό,τι κι αν έρθει.

4. Παρουσία
Πρέπει να ζούμε τη στιγμή, κάθε στιγμή! Όταν μας στοιχειώνει το παρελθόν ή μας παραλύει ο φόβος για το μέλλον, αδυνατούμε να ζήσουμε αυτά που εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας.
 



Πηγή: onmed.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα