Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παγκόσμια ημέρα κατά της Δίαιτας


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Kαθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ

«Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα».

Μας καλεί να αποδεχθούμε το σώμα μας χωρίς κόμπλεξ, να γιορτάσουμε την ομορφιά και την ποικιλομορφία όλων των φυσικών μεγεθών του ανθρώπινου σώματος.
Επίσης μας καλεί να κηρύξουμε μορατόριουμ μιας μέρας στη δίαιτα και στην εμμονή μας για απώλεια βάρους.

Πηγή: www.sansimera.gr

Ασφαλώς και η ημέρα είναι αφιερωμένη όχι σε αυτούς που κάνουν μια φυσιολογική, ελεγχόμενη δίαιτα προκειμένου να χάσουν τα περιττά τους κιλά πρωτίστως για την υγεία τους, αλλά σε όλες και όλους εκείνους που ατάκτως λιμοκτονούν θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την ίδια τους την ζωή.

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στην υστερία που πιάνει ορισμένες και ορισμένους να χάσουν κιλά εδώ και τώρα με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα επιτηδείων με αμφίβολα σκευάσματα και τρόπους.

Ατυχώς δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα κακό, αλλά το σοκ που παθαίνει ο οργανισμός κύρια το νευρικό και ενδοκρινολογικό μας σύστημα είναι τραγικό.

Τέλος, καθημερινά στο εφ’ εξής στο blog μας θα δημοσιεύονται τρόποι
και δίαιτες που θα χάσετε σίγουρα τα περιττά σας κιλά μόνιμα
και με ασφάλεια.

 

Γιώργος, Ερισιάνος Κυριακού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα