Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

5 βήματα για τέλεια επιδερμίδα σε χρόνο ρεκόρ

Το βράδυ πρόκειται να βγεις έξω αλλά κοιτώντας το πρόσωπό σου στον καθρέφτη η διάθεσή σου χαλάει.

Τα χαρακτηριστικά σου είναι τραβηγμένα, η επιδερμίδα σου θαμπή ή με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, οι ρυτίδες σου δείχνουν πιο βαθιές, το περίγραμμα του προσώπου σου δεν σου φαίνεται και τόσο καλοσχηματισμένο...

 
Μην πανικοβάλλεσαι και βέβαια ούτε λόγος να ακυρώσεις τη βραδινή σου έξοδο.

Αν στο νεσεσέρ της ομορφιάς σου διαθέτεις μερικά «μαγικά» προϊόντα, μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να πετύχεις τη μεγάλη ανατροπή: Να αντικρίσεις στον καθρέφτη σου ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο!

Βήμα 1ο:
Καθάρισε το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σου ώστε να αφαιρέσεις ρύπους και μακιγιάζ και εν συνεχεία εφαρμόζεις ένα peeling με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Καλό είναι να αφήσεις ένα λεπτό, να ξεβγάλεις με χλιαρό νερό και να ταμπονάρεις με καθαρή πετσέτα.

Με τον τρόπο αυτό αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και την απαλλάσσεις από τη θαμπή της όψη.

Βήμα 2ο:
Στη συνέχεια απλώνεις στο καθαρό σου πρόσωπο μια καλλυντική μάσκα με την ένδειξη «lifting», «συσφικτική» ή «λάμψης».

Βήμα 3ο:
Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, πρόσθεσε εκτός από αφρόλουτρο λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας που είναι χαλαρωτικό και βυθίζεστε μέσα για 10-15 λεπτά.

Ξέβγαλε το σώμα σου με χλιαρό νερό και στη συνέχεια σκούπισε ταμπονάροντας το πολύ νερό με μια πετσέτα και με απαλές κινήσεις μασάζ άπλωσε ένα λάδι σώματος.

Όλη αυτή η διαδικασία θα σε ξεκουράσει και θα σε απαλλάξει από την κούραση και το στρες.

Βήμα 4ο:
Με χλιαρό νερό και με ένα μαλακό σφουγγαράκι αφαιρείς τη μάσκα από το πρόσωπό σου.

Ήδη η διαφορά στον καθρέφτη σου είναι θεαματική!

Το πρόσωπό σου έχει ξεκουραστεί, η ζωντάνια και η λάμψη έχουν επιστρέψει στην επιδερμίδα σου.

Βήμα 5ο:
Άπλωσε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ έναν καλλυντικό ορό ή μια κρέμα με την ένδειξη «άμεση λάμψη και σύσφιξη» ή «lifting». Ξανάπλωσε σε ένα ήσυχο και σκοτεινό δωμάτιο για λίγη ώρα με τα μάτια κλειστά.

Όταν σηκωθείς και κοιτάξεις στον καθρέφτη σου θα αντικρίσεις ένα πρόσωπο με επιδερμίδα αισθητά πιο τονωμένη, ελαστική και βελούδινη, πιο σφιχτή και με λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές, δηλαδή ένα πρόσωπο με νεανική όψη, πιο λαμπερό και πιο χαρούμενο.


 
Και όσο για το μακιγιάζ:
Όποια ατέλεια απέμεινε είναι πια πολύ εύκολο να την... εξαφανίσεις με τη βοήθεια του φον ντε τεν, του κονσίλερ και της πούδρας σου.

Πρόσθεσε μερικές πινελιές χρώματος στα μάτια, στα μάγουλα και στα χείλη και τελείωσε τονίζοντας τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα.

Τώρα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να διασκεδάσεις με την καρδιά σου!

Η εξήγηση του... θαύματος:
Οι μάσκες, τα serums και οι κρέμες με την ένδειξη «λάμψης» ή «lifting» διαθέτουν σε μεγάλη συμπύκνωση καλλυντικά συστατικά που διεγείρουν την αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και ενεργοποιούν τις μεταβολικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος.

Επιπλέον είναι εμπλουτισμένα με συστατικά που εξασφαλίζουν άμεση τόνωση και σύσφιξη, αποκαθιστούν το χρωματικό τόνο επαναφέροντας τη χρωματική ομοιομορφία στην επιδερμίδα, καθώς και με συστατικά που προσθέτουν φωτεινότητα, με αποτέλεσμα να μειώνεται οπτικά το βάθος των ρυτίδων και έτσι η επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και νεανική.

 

 

πηγή: womanonly.gr   Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα