Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καθαρισμός επιδερμίδας.

Μια απαραίτητη διαδικασία που μοιάζει να μην έχουμε συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της όσο πρέπει είναι ο καθαρισμός του δέρματος.

Αυτός θα συμβάλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων από πάνω της και τέλος στην διατήρηση ανοικτών των πόρων της για την καλύτερη οξυγόνωση της. 

Εκτός αυτών η καθημερινός καθαρισμός του δέρματος εξασφαλίζει την απομάκρυνση τοξινών και ρύπων από πάνω του, καθώς και το φυσιολογικό ph που πρέπει να έχει.

Τέλος καθαρή επιδερμίδα σημαίνει ότι κάθε ενισχυτική λοσιόν ή κρέμα που της βάζουμε, απορροφάται εύκολα και σε ικανές ποσότητες.

Ποιος είναι ο σωστός καθαρισμός.
Το δέρμα δεν έχει ανάγκη από αρώματα και ενίσχυσης σε ότι αφορά τα δραστικά του συστατικά.

Αντίθετα, αυτό δημιούργησε τεράστια προβλήματα κυρίως σε γυναίκες που βλέποντας εφήμερη βελτίωση της όψης του, το τάισαν κολλαγόνο, ελαστίνη, ρετινόλη, ακόμα και βλαστοκύτταρα τώρα τελείται, άλλα χημικά υποκατάστατα, άλλα ζωικά με αποτέλεσμα το δέρμα να σταματήσει  ( Τεμπελιάσει ) να παράγει από μόνο του, τα προαναφερόμενα συστατικά και να γεράσει πριν την ώρα του.

Άρα επιλέγουμε φυσικά ( ΟΧΙ ζωικά ) προϊόντα με ουδέτερο ph που θα διατηρήσουν παράλληλα την απαιτουμένη υγρασία του.

Καθαρισμός προσώπου:
Αυτός πρέπει να γίνεται τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα.
Π ρ ω ί   &   β ρ ά δ υ.
Το πρωί για να αφαιρέσουμε τα κατάλοιπα της νυκτερινής περιποίησης και το βράδυ για να αφαιρέσουμε τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το μακιγιάζ και την προστατευτική κρέμα ημέρας.

Παλαιότερα υπήρχαν, ειδικό Γαλάκτωμα καθαρισμού και λοσιόν για αυτή την διαδικασία.

Σήμερα υπάρχουν προϊόντα που τα συμπεριλαμβάνουν όλα μαζί.

Κλασική μέθοδος είναι το ειδικό σαπούνι.

Αρκεί όλα αυτά τα γίνονται με κατάλληλα φυσικά προϊόντα.

Για το σώμα υπάρχουν εξίσου καλά φυσικά προϊόντα και το καθημερινό μας μπάνιο ( Ντους ) θα αποφράξει τους πόρους που αναπνέει το δέρμα, θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα διευκολύνει την ανάπλαση τους.

Η DXN Pharmaceuticals και στα εργαστήρια της έχει δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα μάλιστα και με την προσθήκη Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano που επί πρόσθετα θα αυξήσουν την μικρό-κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, θα ενισχύσουν την απαιτούμενη ανάπλαση των κυττάρων του και τέλος θα το εμπλουτίσουν με θρεπτικά, ιαματικά δραστικά συστατικά.

Τα προϊόντα αυτά είναι:

  1.  Ganozhi E Deep Cleansing cream. Καθαριστική κρέμα 3-1 Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano με την προσθήκη φυσικής βιταμίνης Ε από σιτηρά. Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και θα προετοιμάσει την επιδερμίδα για την κρέμα διατηρώντας παράλληλα την απαιτούμενη υγρασία.
  2. DXN Ganozhi. Αφρόλουτρο σώματος που παράλληλα με την μεγάλη περιεκτικότητα σε Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano καταπολεμά και όλους τους βλαβερούς αλλεργιογόνους  παράγοντες.
  3. DXN Canozhi. Σαπούνι συμπυκνωμένου Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano και προσθήκη ελαίων φοίνικος.

 

Καταλήγοντας συμπληρωματικά αναφέρω, ότι η επιδερμίδα μας είναι η εικόνα της υγείας του οργανισμού.

Με αρωγό την φύση φροντίζουμε να είναι πάντα σε καλή κατάσταση.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
 
 
 
Για τιμές, προσφορές & προϊόντα πατήστε ΕΔΩ ://biop.dxnnet.com/products
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα