Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μορφές και τρόποι λήψης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Χρειαστήκαν προσπάθειες δεκαετιών από τους ερευνητές και δαπανήθηκαν πολλά δισεκατομμύρια δολαρίων, προκειμένου να επιτευχτεί το ποθητό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από την ελεγχόμενη καλλιέργεια του θαυματουργού ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano,
ή Ganocelium, ή Ling Zhi )

Καλλιέργεια ΟΧΙ μόνο βιολογική, αλλά και οργανική.***

Στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 χαμογέλα αισιοδοξίας για το μέλλων της ανθρωπότητας φάνηκαν στους ερευνητές μιας και μπόρεσαν όχι μόνο να καλλιεργήσουν αυτό τον μοναδικό μύκητα, αλλά και να εντοπίσουν το μέγιστο δυνατό του σημείο σε ότι αφορά την δράση του.

Σήμερα σε μοναδικές στον κόσμο εγκαταστάσεις καλλιεργείται το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ   ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )   από την εταιρία DXN Pharmaceuticals με οργανικές και βιολογικές πιστοποιημένες μεθόδους υψίστης σταθερότητας τόσο στην ποιότητα, όσο και την συγκομιδή.

Δυο είναι τα στάδια συγκομιδής του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )

  • Το Μικκύλιο του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ των 18 ημερών GANOCELIUM GL
    
  • Το ώριμο ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ των 90 ημερών. REISHI GANO RG

Το ένα συμπληρώνει το άλλο μα και εντούτοις μπορούν να ευεργετήσουν τον οργανισμό και το κάθε ένα μόνο του και ξεχωριστά.

Ουσιαστικά μας δίνει την ευελιξία στο θεραπευτικό σχήμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μοναδικά.

Για θεραπείες και συντήρηση το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )  υπάρχει στις εξής μορφές.

  • Κάψουλες
Υδροδιαλυτές κάψουλες των 270mg ώριμου ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ Reishi Gano RG.

Υδροδιαλυτές κάψουλες των 450mg  μικκύλιο του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ Ganocelioum GL

Αξίζει να σημειωθεί η αξία της υδροδιαλυτής κάψουλας που διαλύεται εύκολα και γρήγορα στο στομάχι χωρίς να το επιβαρύνει στο ελάχιστο.

Έτσι απελευθερώνονται όλα τα δραστικά, θεραπευτικά, θρεπτικά συστατικά του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )  άμεσα για να αρχίσει ο οργανισμός την απορρόφηση τους και να τεθούν σε δράση δια μέσου της κυκλοφορίας του αίματος.

Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ

  • Σκόνη.
Σε φιαλίδια αποστερημένης ξηρής σκόνης ( Powder ) υπάρχουν και οι δυο μορφές του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ. ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi ) Reishi Gano RG  & Ganocelioum GL. 

H μορφές αυτές μας δίνουν την δυνατότητα αφενός σε μια επιθετική θεραπευτική αγωγή την αμεσότητα και αφετέρου να το χρησιμοποιήσουμε το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ σε άτομα με προβλήματα κατάποσης ( Αδυναμία να καταπιούν στερεά ) ή  και για τοπική χρήση σε δερματικές παθήσεις. ( Εκζέματα, ψωρίαση, αλλεργίες του δέρματος κτλ )

  • Προϊόντα υγιεινής.
Θα ήταν παράληψη της DXN  αυτό το θαυματουργό βότανο να μην υπάρχει και σε προϊόντα ειδικευμένης τοπικής χρίσης.

Έτσι έχουμε το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )  σε:

ü  Οδοντόκρεμα. Ganozhi Toothpaste, για την στοματική υγιεινή και την καταπολέμηση στοματικών παθήσεων. ( Ουλίτιδα, Άφτρες, Έλκη, Στοματίτιδα, Τερηδόνα, Περιοδοντίτιδα, Ξηρό φατνίο κτλ )

ü  Σαπούνι Ganozhi soap,  με δυνατότητα χρησιμοποίησης τοπικά και σε όλο το σώμα.

ü  Αφρόλουτρο. Ganozhi body foam   για την καθημερινή φροντίδα του σώματος.

ü  Σαμπουάν. Ganozhi shampoo για την διατήρηση της υγείας του τριχωτού, την καταπολέμηση της ξηροδερμίας, πιτυρίδας και της ακμής του τριχωτού.

ü  Όλα τα προαναφερόμενα υπάρχουν και σε μικρές συσκευασίες Travel kit για διευκόλυνση σε ταξίδια.

  • Ροφήματα.
Θέλοντας οι ερευνητές να βρουν τρόπους ευκολίας της λήψης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ,  ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi ) διαπίστωσαν ότι οι δράση του παρέμενε αναλλοίωτη αν και εφόσον η λήψη του γίνεται και διάμεσου καθημερινών ροφημάτων.

Έτσι σε αρίστης ποιότητας καφέ Arabica και σε τσάι, πρόσθεσαν ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, μιας και είναι καθημερινή μας συνήθειας ο καφές, ή το τσάι αφενός καθημερινά θα λαμβάνουμε το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ χωρίς να αγχωθούμε μην το ξεχάσουμε, αλλά και αφετέρου για ψυχολογικούς λόγους λήψης φαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί επί προσθέτως ότι το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ( Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ganocelium, ή Ling Zhi )  στον καφέ, ή το τσάι ανταγωνίζεται τις βλαβερές τοξίνες της καφεΐνης και τα καθιστά επιτρεπτά ακόμα και στην ομοιοπαθητική.

Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ

Τέλος όλα τα ροφήματα της DXN είναι σε αποστερημένη ατομική συσκευασία διατηρώντας αναλλοίωτες όλες τις δράσης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ καθώς την γεύση και το άρωμα του καφέ, ή του τσαγιού.

ü  Reishi Gano Tea. Τσάι Ταϊλανδής.

ü  Lingzhi Coffee 3 in 1. Με κρέμα φυτικής προέλευσης και ζάχαρη.

ü  Lingzhi Black coffee. Κλασικός μαύρος καφές.

ü  Creem Coffee. Με φυτική κρέμα χωρίς ζάχαρη.

ü  Cocozhi. Ρόφημα κακάο

ü  Zhi Mocha. Ρόφημα καφέ σοκολάτας.

ü  Zhi Ca. Καφές με άρωμα καραμέλας. 

  • Καλλυντικά.
ü  Gonizhi E Deep Cleansing Cream. Απαλό καθαριστικό δέρματος 2 σε 1.

ü  Ganozhi E Hydrasoft Toner. Serum, ορός προετοιμασίας του δέρματος.

ü  Ganozhi E UV Delense Day Cream. Κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

ü  Ganozhi E Nouroshing Night Cream. Κρέμα ανάπλασης, σύσφιξης  νυκτός.

  • Άλλα προϊόντα.
ü  Vinaigrette. Με την παραδοσιακή συνταγή απογειώνετε η γεύση και πρόσθεση του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ εξασφαλίζετε η προστασία της υγείας.

ü  Zhi mint plus. Παστίλιες καταπολέμησης του πονόλαιμου και του βήχα με μέντα. Παράλληλα χαρίζει δροσερή αναπνοή όλη μέρα.


Συνοψίζοντας:

Ø  Αποδεχόμενοι την αξία του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ και έχοντας απεριόριστους τρόπους για λήψη του, η απόφαση της ένταξης σας είτε για πρόληψη, είτε για θεραπεία είναι δική σας.

Ø  Η  DXN επί προσθέτως σας εξασφαλίζει πιστοποιημένη ποιότητα σε όλα τα στάδια, ( Παραγωγή, συγκομιδή, επεξεργασία, συσκευασία ) ασφάλεια με μεγάλες παρακαταθήκες σε όλες τις μορφές και τέλος λογικές οικονομικές τιμές. 

 Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.

Φαρμακοποιός  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα