Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

τρόποι για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.

Όσο κι αν υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι δεν θα το παρακάνουμε αυτή τη φορά, οι περισσότεροι υποκύπτουμε στην λαιμαργία
των γιορτών. 

Και τώρα;

Πώς θα επανορθώσετε για όλες τις διατροφικές αμαρτίες του Πάσχα;
Η μόνη λύση είναι η αποτοξίνωση!

Φροντίστε να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή, καθαρίζοντας το σώμα σας από τους περιβαλλοντικούς ρύπους στους οποίους είστε εκτεθειμένοι κάθε μέρα.

Πώς θα το επιτύχετε αυτό;

Υπάρχουν πέντε χρυσοί κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας οι οποίοι είναι οι εξής:

I.        Πίνετε άφθονο νερό κάθε μέρα!  
Αν, μάλιστα, προσθέσετε και μια φέτα λεμόνι σε αυτό θα έχετε και πρόσθετα οφέλη.

Μπορείτε, επίσης, να φάτε σταυρανθή λαχανικά όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο, καθώς επίσης και τροφές πλούσιες σε ίνες για να κρατήσει το εκκριτικό σύστημα του σώματός σας σε λειτουργία.

II.        Αγαπήστε το συκώτι σας !
Το συκώτι σας είναι μέρος του φυσικού συστήματος αποτοξίνωσης του σώματός μας. Οφείλουμε να φροντίζουμε να είναι υγιές περιορίζοντας το αλκοόλ, την καφεΐνη, τα σάκχαρα, τα κορεσμένα λίπη και τα φάρμακα.

Μπορείτε επίσης να καταναλώσετε βότανα ή συμπληρώματα για την υποστήριξη της γενικής υγείας του ήπατος.

III.        Ηρεμήστε!
Η ψυχική ευεξία σας είναι εγγενώς συνδεδεμένη με τη γενική υγεία σας. Το στρες, μεταξύ άλλων, επιβραδύνει την αποτοξίνωση.

Κρατήστε τα επίπεδα του άγχους σε χαμηλά επίπεδα, ώστε όλο σας το σώμα να είναι  σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

IV.        Αναπνεύστε βαθιά!
Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό και τη σίτιση των κυττάρων του σώματός μας.

Κάθε φορά που κάνετε αυτή τη σκέψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές που καθαρίζουν και οξυγονώνουν το σώμα μας.

V.        Προσέξετε το δέρμα σας!
Σύμφωνα με την Diana Carswell της Washington Post: «Το σώμα μπορεί να αποβάλει τις τοξίνες αποτελεσματικά μέσα από τους πόρους του δέρματος.

Για να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία, συνδυάστε σε ένα λουτρό 1 φλιτζάνι άλατα και 1 έως 2 κουταλιές της σούπας αιθέριο έλαιο, όπως λεμόνι,  δεντρολίβανο ή ελιά.

Οι διεγερτικές ιδιότητες των συστατικών καταπολεμούν φυσικά τις τοξίνες.

 

Μια άλλη επιλογή για  απολέπιση του δέρματος είναι να συνδυάστε 1/2 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης, 1 κουταλιά καλαμποκάλευρο και αρκετές σταγόνες έλαιο αμυγδάλου με αρκετό γάλα για να σχηματίσουν μια πάστα.

Εφαρμόστε σε ολόκληρο το σώμα με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Ξεπλύνετε και στη συνέχεια βουρτσίστε το δέρμα σας με ένα σφουγγάρι.

 

Πηγή: boro.gr  

 

Το σχόλιο μας:

Χρήσιμες δεν λέω οι συμβουλές για την αποτοξίνωση με ισχύει για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για μετά το Πάσχα.

Το ερώτημα είναι αν είναι ικανές να μας αποτοξινώνουν από μόνες τους.

Αναλύοντας μια προς μια τις συμβουλές που αναφέρονται στο δημοσίευμα του boro.gr της κυρίας Δρούζα, πραγματικά τεκμηριώνουν αφενός την ανάγκη λήψης σχεδόν όλων των ιαμάτων που εκπροσωπεύει η DXN Pharmaceuticals,αλλά και αφετέρου των όσων εδώ και καιρό δημοσιεύουμε εδώ και μήνες στο blog μας.

Αναλύοντας λοιπόν μια προς μια έχουμε:

1.   Πίνετε άφθονο νερό έχει καταντήσει συνώνυμο με κάθε συμβουλή μας, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει δυσλειτουργία στους νεφρούς.

2.   Στις συμβουλές για το συκώτι, αναφέρεται το δημοσίευμα στον περιορισμό του αλκοόλ και του καφέ. Επίσης για τις παρενέργειες των φαρμάκων κ.α. Πραγματικά τι άλλο θα πρέπει να μας πουν για να αναγνωρίσουμε την δράση του Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano που εκτός των άλλων δράσεων του αποτοξινώνει και το συκώτι.  Μια απλοϊκή απόδειξη είναι ότι η DXN Pharmaceuticals το συμπεριλαμβάνει εδώ και χρόνια σε ροφήματα που έχουν καφεΐνη, ( τσάι και καφέ ) για να το προστατεύει.

3.   Μας παροτρύνει να ηρεμίσουμε το δημοσίευμα. Μα δεν είναι ένδειξη για το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano και το Lions Mane η απεξάρτηση του οργανισμού από το stress ?

4.   Σχετικά με το οξυγόνο που είναι απαραίτητο για την ζωή των κύτταρων τι να πω τώρα. Η κύρια δράση τόσο του Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano όσο και του Cordyceps δεν είναι η ομαλοποίηση του οξυγόνου σε όλο το σώμα. Ακόμα και για την διαδρομή του δεν έχουμε αναφερθεί ? Το μεν Cordyceps ως βασική του ένδειξη έχει την αύξηση της λήψης του οξυγόνου από τους πνεύμονες και την μεταφορά του στο αίμα, όπου με την σειρά του το  Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano προστατεύει, επαναφέρει και διατηρεί την καλή του κυκλοφορία ?

5.   Τέλος και σε ότι αφορά το δέρμα, πόσο τυχαίο άραγε να είναι το γεγονός ότι η DXN Pharmaceuticals έχει στην γκάμα των προϊόντων της, σαπούνι, αφρόλουτρο, ακόμα και καλλυντικά εξαιρετικής ποιότητας με Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano ?

Τίποτα δεν υπήρξε τυχαίο στα ερευνητικά εργαστήρια υγείας, ευεξίας & ομορφιάς αγαπητοί μου αναγνώστες.

Η ενασχόληση μας με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano με το Cordyceps, το Lions Mane, την Spirulina, το Myco Veggie, την Νονη μόνο τυχαία δεν έγινε.

Ήταν μια συνειδητή επιλογή σε φυσικά θεραπευτικά ιάματα που εξασφαλίζουν υγεία για την ανθρωπότητα.

Με την επιλογή της σε αυτά μπορεί ο κάθε ένας από εμάς όχι μόνο να έχει έναν αποτοξινωμένο οργανισμό 365 ημέρες τον χρόνο, αλλά και ένα άριστο καρδιαγγειακό, γαστρεντερικό, ουροποιητικό, αναπνευστικό, νευρικό, ανοσοποιητικό σύστημα.

Να έχει εξασφαλισμένη την θρέψη και ανάπλαση όλων των κυττάρων του σώματος του, τέλος να έχει υγεία όσο και αν αυτή ο σύγχρονος τρόπος ζωής την αντιπαλεύει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ανεπιφύλακτα.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/blog
Για προσφορές & τιμές προϊόντων πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/products
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα