Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Λίμπιντο.


Μύθος
ή πραγματικότητα ?

Χαμένη λίμπιντο, ανεβασμένη λίμπιντο, θα σου κατεβάσει την λίμπιντο, τροφές που απογειώνουν την λίμπιντο και άλλα τέτοια χωρίς ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. 

Την λίμπιντο τελικά  επιστήμονες του είδους την προκαθόρισαν ως ερωτική, σεξουαλική επιθυμία που αυτή προκύπτει με δυο τρόπος:

  1. Από το μυαλό με τις φαντασιώσεις. ( Την σκέψη. )
  2. Από το ορμονικό. Οιστρογόνα για τις γυναίκες και τεστοστερόνη για τους άνδρες.
Βέβαια όταν κάποιος σήμερα αναφέρεται στην λίμπιντο, περισσότερο στο μυαλό του έχει το ορμονικό και όχι στην εγκεφαλική παρεμβολή για τον, ή την σύντροφο του.

Εν αρχή όμως κακά τα ψέματα είναι η σκέψη.

Επιθυμώ την σύντροφο μου, με επιθυμεί και αυτή και παρουσιαζόμαστε ως ένα ζευγάρι με ανεβασμένη λίμπιντο.

Ή και το αντίθετο. Απομυθοποιήθηκα στην σύντροφο μου, το ίδιο συνέβηκε και με αυτή, όποτε έχουμε χαμηλή λίμπιντο του τύπου, όταν και εφόσον αυτή προκύψει και συνυπάρξει.

Κατά συνέπεια μιας και το θέμα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι οικογενειακή υπόθεση και εμείς κουτσομπόληδες δεν είμαστε,  θα ασχοληθούμε με αυτή την ενστικτώδη επιθυμία του ανθρώπου για σεξ που όντως είναι υπαρκτή, άλλοτε στα πάνω της και άλλοτε στα κάτω.

Τι ακριβός λοιπόν συμβαίνει ?

Οι παράγοντες που μπορεί να μας επηρεάσουν αρνητικά την λίμπιντο, πέρα του στρες και της κακιάς ψυχολογικής διάθεσης είναι οι εξής:

  1. Η μειωμένη έκκριση ορμονών.
{ Είναι γεγονός και ανεξαρτήτου αιτιολογίας, ( Υπάρχουν πολλές αιτίες που αυτό μπορεί να συμβεί ) μπορεί σε κάποια χρονική περίοδο της ζωής μας, αφύσικα,  να εμφανιστεί ραγδαία έκπτωση στις ειδικές ερωτικές ορμόνες μας, που σαν αποτέλεσμα θα υπάρχει και μειωμένη επιθυμία για σεξ. }

  1. Παρενέργεια φαρμακευτικής αγωγής.
{ Δεν είναι λίγα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που προκαλούν μείωση της λίμπιντο στον άνθρωπο. Μάλιστα και σε χρόνιες λήψεις μπορεί να προκαλέσουν και μόνιμη βλάβη που δύσκολα μπορεί να ανατηχθεί. }

  1. Μακροχρόνια ασθένεια.
{ Σε μακροχρόνιες νοσηλείες και ασθένειες, έχει παρατηρηθεί και μείωση της ερωτικής επιθυμίας του ασθενούς. }

  1. Εξασθενημένος οργανισμός.
{ Είναι σίγουρο πως ένα εξασθενημένος οργανισμός από ανεξάρτητη αιτιολογία δεν έχει τις αποδόσεις που έχει ένας δυνατός οργανισμός. }

  1. Αραιή  πράξη κάθε σεξουαλικής έκφρασης.
{ Οι ειδικοί του θέματος αναφέρουν ότι η ερωτική επιθυμία θέλει ένα είδος συχνής προπόνησης. Άμα την αφήσεις και αυτή ( Η λίμπιντο ) σε αφήνει στην ησυχία σου. }

  1. Ηλικία.
{ Είναι γεγονός ότι άλλο είναι όταν είσαι είκοσι, άλλο τριάντα, άλλο σαράντα και άλλο εξήντα φεύγω. Άρα καλό θα είναι να προσαρμοζόμαστε και στο σήμερα αφενός, αλλά και να μην περνάμε στην μαύρη εγκατάλειψη γιατί άσπρισε το μαλλί μας. }

 

Συνοψίζοντας:

Λίμπιντο σαφώς και υπάρχει, σαφώς περνά μέσα από ενδοκρινής αδένες, αλλά υπάρχει και στο μυαλό.
Όταν δεν θέλει . . . . δεν θέλει, ή αν θέλει, θέλει προπονητή και φυσικά βοηθάει.

Συμπερασματικά:

Λαμβάνοντας υπ όψιν μας ότι το σώμα γερνά, ο νους ΟΧΙ, πραγματικά με φυσικό τρόπο μπορούμε να ανεβάσουμε την λίμπιντο μας μέχρι και να την διατηρούμε σε υψηλό, φυσιολογικό επίπεδο για πάντα.

Πέρα από την υγιεινή διατροφή η φύση μας έχει προσφέρει και ένα κλινικά αποδεδειγμένο αρχέγονο βότανο που δρα τόσο στην γυναίκα, όσο και στον άνδρα ευεργετικά.

Cordyceps. Δεν είναι τυχαίο που βιβλιογραφίες το αναφέρουν ως μοναδικό φυσικό αφροδισιακό, πέρα των άλλων ευεργετημάτων του, γιατί αυξάνει τα οιστρογόνα σε γυναίκες και την τεστοστερόνη σε άνδρες κάθετα με τον μοναδικό μηχανισμό δράσης που έχει.

Με ένα φυσικό τρόπο, ομαλοποιεί την μικρό – κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την οξυγόνωση και ανάπλαση των κυττάρων και τα τρέφει μοναδικά για να τα καταστήσει εικόνα να διατελέσουν το έργο τους.
Κλινικά θυμίζω ότι το Cordyceps έχει αποδείξει ότι καταπολεμά την γυναικεία και ανδρική στειρότητα.
Cordyceps η φυσική λύση στην καταπολέμηση
της ανδρικής και γυναικείας ψυχρότητας.
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/blog
Για προσφορές & τιμές προϊόντων πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/products
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα