Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Στρες, υγεία και ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.


Είναι κοινά αποδεκτό σήμερα, ότι το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το πλούσιο σε λίπη διαιτολόγιο μας, η καθιστική ζωή και οι μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές αναταράξεις  που βιώνουμε ως χώρα, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία μας.

Οι συνέπειες όλων αυτών των στρεσογόνων γεγονότων της ζωής του κάθε ενός μας, δρουν καταλυτικά για την υγεία μας.

Η επίδραση όλων αυτών των καταστάσεων ενισχύεται με την αύξηση των αρνητικών συμπεριφορών στην κοινωνία μας ως προς την αρχή, με εύκολους εκνευρισμούς ακόμα και στους χώρους  του σπιτιού και της εργασίας.

Οι ψυχοφυσιολογικές διαταραχές έχουν επιπλοκές στην υγεία και εκφράζονται κατά κύριο λόγο με σωματικά συμπτώματα, που προκαλούνται από το στρες.
Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση και η στεφανιαία νόσος περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτών των διαταραχών κατέχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό.

Έπονται τα νοσήματα του γαστρεντερικού, με απλές γαστρίτιδες, κολίτιδες έως και σοβαρότερες παθήσεις όπως είναι το έλκος και η νόσος  του Ground .

Η ψυχολογία της υγείας ( Ψυχική υγεία ) ασχολιέται με τον ρόλο που παίζουν οι ψυχολογικοί παράγοντες στις ασθένειες.

Στην σύγχρονη εποχή  οι ψυχολόγοι εργάζονται πάνω σε θέματα πρόληψης και αλλαγής στάσης σε θέματα υγείας μακριά από χημικά φαρμακευτικά σκευάσματα και τις βλαβερές παρενέργειες τους.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του στρες.

  1. Εστίαση στο συναίσθημα. Όπου γίνονται προσπάθειες τα άτομα με στρες να μειώσουν τις αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις που το προκαλούν.
  2. Εστίαση στο πρόβλημα. Όπου εδώ γίνονται ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούν το στρες.
  3. Αποφυγή του συναισθήματος.
  4. Προσφυγή σε φυσικά ιάματα.
Αποδεδειγμένα όλοι οι προαναφερόμενοι παράγοντες ουσιαστικά μπλοκάρουν  την οξυγόνωση και την ανάπλαση των κυττάρων, όπου και δημιουργούνται οι δυσάρεστες επιπτώσεις.

Φορτίζονται οι νευρικές απολήξεις, καταστρέφονται αγγεία και δημιουργούνται θρόμβοι με φλεγμονές. 

Οι σύγχρονοι ψυχολόγοι, πέρα της ψυχολογικής υποστήριξης προς τους ασθενής τους δια μέσο του διαλόγου, καταφεύγουν σε φυσικά ιάματα απαλλαγμένα παρενεργειών κύρια εκείνα του εθισμού και της υπνηλίας. 

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι με την χορήγηση ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ οι ασθενείς πέρα του επανεντάχτηκαν στο κοινωνικό σύνολο πλήρως θεραπευμένοι  και απαλλαγμένη από όλες τις  παθολογικές συνέπειες του στρες σε καρδιαγγειακό και γαστρεντερικό.

Γιατί το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ απέβαλε όλες τις βλαβερές τοξίνες από το αίμα, επανεφερε σε φυσιολογικά επίπεδα, κυκλοφορία, οξυγόνο και ιαματικά θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα  το νευρικό σύστημα από την μια να λειτουργήσει σωστά,  ( Νευρικές απολήξεις ) και από την άλλη όλες οι συνέπειες της μειωμένης αιμάτωσης να αποκατασταθούν. 

Γανόδερμα  (  Ganoderma Lucidum,
ή  Reishi Gano,  ή Ling Shi  )

θαύμα της φύσης,
ή απλά μια επιβεβαίωση της φύσης για την ζωή.

 

Καταλήγοντας θεωρώ απαραίτητη την επανένταξη κάθε ανθρώπου σε φυσικούς  ρυθμούς και την λήψη φυσικών δοκιμασμένων ιαματικών, βοτάνων ακόμα και για πρόληψη.

Κατασπαταλάμε χρήματα συστηματικά  για να βλάψουμε την υγεία μας ( Κάπνιζα, κατανάλωση αλκοόλ, μεταλλαγμένη διατροφή ) ας κάνουμε κάτι και για να την προστατεύουμε. 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.
 
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/blog
 
Για τιμές, προσφορές & προϊόντα πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/products
 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα