Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Νεοπλασία




Καρκίνος. 
Νόσος 
των κυττάρων.  


Οι ειδικοί λένε ότι ο καρκίνος πρώτα εμφανίστηκε στα ζώα και μετά στον άνθρωπο και μάλιστα σε ζώα όπως τους  Δεινόσαυρους που ζούσαν πολύ πριν εμφανιστεί ο άνθρωπος στην γη.

Από την άλλη υπάρχουν πολλοί γιατροί της αρχαιότητας που ασχοληθήκαν με αυτή την δύσκολη ασθένεια προσπαθώντας να βρουν τρόπους θεραπείας.

Υποστήριξαν τότε μόνο πως οφείλεται σε ιούς που κληρονομικά μεταδίδουν οι γονείς στα παιδιά τους,  κάτι που σήμερα έχε διαψευστεί περίτρανα.


Όμως τίποτα το θετικό δεν ξέρουμε σήμερα από τις ανακαλύψεις τους εκείνες.

Δεν βρέθηκαν καταγεγραμμένες μορφές του καρκίνου,  ούτε και τρόπος για να δημιουργηθεί ανοσία στον οργανισμό κατά του καρκίνου όπως ήθελαν.

Ωστόσο σήμερα επιβεβαιωθεί πάνω από 500 καρκινογόνες ουσίες σχετικές με ορισμένα επαγγέλματα που στην ύπαρξη τους αποδεδείχθηκε και η επιμονή των αρχαίων γιατρών για την κληρονομικότητα του.

Δηλαδή ο σιδηρουργός που από την υπερβολική έκθεση του σε καπνό και αναθυμιάσεις κινδύνευαν να νοσήσουν από καρκίνο του πνεύμονα.

Παράλληλα συνηθιζόταν το πρωτότοκο παιδί τους να ασχοληθεί και αυτό με την σιδηρουργία, όπου κατά συνέπεια εγκυμονούσε ο ίδιος κίνδυνος που είχε και ο γονιός του για καρκίνο του πνεύμονα.

Βασικά σήμερα έχουν απομονωθεί  οι καρκινογόνες ουσίες και προειδοποιούν τον άνθρωπο για τον κίνδυνο που διατρέχει.

{ τέτοιες ουσίες υψηλού κινδύνου είναι: Η Αιθάλη,  οι ακτίνες του Ήλιου σε υπερβολική έκθεση, το ράδιο, διάφορες αναθυμιάσεις μεταλλευμάτων και οξέων, η ναφθαλίνη, σκόνες άνθρακα, σκόνες ασβεστίου, αρσενικό κ.α. }

Βασικά ο καρκίνος ( Νεόπλασμα ) είναι νόσος των κυττάρων που συνιστάται στον πολλαπλασιασμό αλλογενών ( Ξένων ) κυττάρων τα οποία τελικά δημιουργούν συνήθως τους όγκους οι οποίοι συχνά ( Ως κακοήθης ) πολλαπλασιάζονται, μεγαλώνουν και αναπτύσσονται σε όλο το σώμα μετά από μεταστάσεις.

Μολονότι δεν είναι ακόμα γνωστή ακριβός η αιτιολογία του σχηματισμού του καρκινικού όγκου,  εν τούτης θεωρείται ως βιοχημική νόσος που προκαλείται από μετατροπές της στερεοχημικής διάταξης των πρωτεϊνών.

Συνήθως πρωτοεμφανίζεται σαν μικρός όγκος που συνεχώς μεγαλώνει και αλλάζει σχήμα και εισχωρεί στους υγιείς ιστούς και προχωρεί ολοένα σε διάφορα μέρη του σώματος.

Δυσάρεστο γεγονός είναι για εμάς τους δυτικούς ότι έχουν πολλαπλασιαστεί οι μορφές  και η περιπλοκότητα του σε σημείο τέτοιο που φορές η επιστημονική κενότητα εκπλήσσεται

Ύστερα από τα νοσήματα της καρδίας και του κυκλοφοριακού συστήματος, ο καρκίνος έρχεται δεύτερος σε ποσοστό θανατηφόρων νοσημάτων.

Οι τρόποι αντιμετώπισης του καρκίνου που χρησιμοποιούνται έως σήμερα δεν μπορούν να εγγυηθούν την θεραπεία του, παρά μόνο ποιοτικότερη ζωή προς το τέλος και αναβολή του μοιραίου.  


Σήμερα διεθνώς έχει αναγνωριστεί το Ganoderma Lucidum ως το φυσικό ίαμα επιλογής στην κατεύθυνση αυτή, μιας και έχει κλινικά αποδείξει τα εξής:

      I.        Θωρακίζει το ανοσοποιητικό. ( Άρα κατά συνέπεια τα καρκινικά κύτταρα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ισχυρό οργανισμό )

    II.        Ενισχύει την κυκλοφορία και δυναμική του αίματος. ( Άρα τα καρκινικά κύτταρα έχουν να αντιμετωπίσουν ισχυρά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια )

  III.        Ενισχύουν τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων. ( Άρα τα μπλοκάρουν, παρεμποδίζουν να διασπαστούν, αναπλαστούν, κατασταθούν, εξαπλωθούν )

  IV.        Ενισχύει το αίμα με αντί-οξειδωτικές, αντικαρκινικές ουσίες.  ( Άρα ο οργανισμός συντονισμένα αντεπιτίθεται στα καρκινικά κύτταρα )

    V.        Τέλος.  Η όλη του ειδικευμένη και αποδεδειγμένη δράση, ( Αντιθρομβωτική, Αντιφλεγμονώδη, Αναλγητική,  κ.α. ) λειτούργει συνεργατικά  στην όποια θεραπεία υποβληθεί ο ασθενής. ( Άρα, το Ganoderma Lucidum θα ενισχύσει ακόμα και την φαρμακευτική αγωγή, θωρακίζοντας το καρδιαγγειακό σύστημα και θα παρατηρηθεί αποδεδειγμένα το επιθυμητό. Μακροημέρευση και ποιότητα ζωής. )

Κλείνοντας δεν θα ήταν υπερβολή να αναφερθώ σε περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα σε διεθνή έγκυρο ιατρικό τύπο που με την χορήγηση Ganoderma Lucidum ο όγκος συρρικνώθηκε θεαματικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες και διεθνή βιβλιογραφία για του λόγου το αληθές επικοινωνήστε μαζί μου ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα