Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε πόσες θερμίδες χρειάζεστε την ημέρα


Η φυσική δραστηριότητα, η αθλητική απόδοση – επίδοση, καθώς και η ανάνηψη μετά από την άσκηση βελτιώνονται με τη βέλτιστη δυνατή διατροφική υποστήριξη.

Επιπλέον η κατάλληλη επιλογή τροφίμων και υγρών και η χρονική στιγμή της κατανάλωσής τους εξασφαλίζουν στο βαθμό που τους αναλογεί υψηλά επίπεδα υγείας, αντοχής και απόδοσης.
H σωστή διατροφή παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των αναγκών ενός αθλητή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο, σε οποιοδήποτε άθλημα.
Οι κατάλληλες διατροφικές επιλογές, στη σωστή ποσότητα πρόσληψης, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ενεργειακή επάρκεια τόσο στη φάση της άσκησης όσο και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Το πρώτο συστατικό διασφάλισης της διατροφικής συμβολής στην αθλητική απόδοση και αντοχή είναι η πλήρης κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών, ώστε να μπορεί με τη σειρά του να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ανάγκες της προπόνησης ή του αγωνίσματος.
Για ένα μέσο άνθρωπο που περπατάει ή γυμνάζεται κατά μέσο όρο 2- 3 φορές την εβδομάδα, για 30 – 40 λεπτά την ημέρα, οι ημερήσιες θερμίδες που χρειάζεται κυμαίνονται στις 25 – 35 ανά κιλό σωματικού του βάρους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για άτομα 50 – 80 κιλών μια διατροφή από 1800 – 2400 θερμίδες ημερησίως τα καλύπτει.

Όταν όμως μιλάμε για έναν αθλητή, έντονη άσκηση 5 – 6 φορές την εβδομάδα, πάνω από δύο ώρες την ημέρα, τότε οι θερμίδες που χρειάζεται κάθε ημέρα είναι 50 – 80 ανά κιλό σωματικού βάρους.

Ξεκινούν δηλαδή από 2500 την ημέρα και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 8000.

 

πηγή: neadiatrofis.gr

 

Η άποψη μας.

Ένα πραγματικά μοναδικό  φυσικό προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να μην διαταραχτεί, είτε κόβοντας του θερμίδες, είτε θέλοντας να του δώσουμε περισσότερες είναι το Myco Veggie.

Πρόκειται  για ένα ισορροπημένης διατροφικής αξίας μείγμα ιαματικών βοτάνων, λαχανικών, φρούτων και μπαχαρικών που ανάλογα με το τι θέλουμε  αυξάνουμε ή μειώνουμε την δοσολογία του.

Ιδανικό για αθλητές, δίαιτα, διαβητικούς και άτομα μετά από μακροχρόνια νοσηλεία, χειρουργικές επεμβάσεις, ή εξαντλητικές ιώσεις.

Το Mayco Veggie το χορηγούμε και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάποσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα