Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

4 ροφήματα που καίνε λίπος!

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος, ακολουθείτε πιστά την δίαιτά σας, είστε συνεπείς στο ραντεβού σας στο γυμναστήριο, αλλά χρειάζεστε κάτι ακόμη για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά;

Ευτυχώς για όλους εμάς, η φύση έχει μεριμνήσει προσφέροντάς μας βότανα που ενισχύουν τον μεταβολισμό μας και καταπολεμούν το λίπος.

Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν το σώμα να κάψει λίπος εξαιρετικά γρήγορα.

Η απώλεια βάρους είναι θέμα πειθαρχίας και αν συνδυάσετε το πράσινο τσάι με μια σωστή διατροφή και τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης την ημέρα, θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα.
 

Aloe Vera
Ένα άλλο γνωστό βότανο που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την απώλεια βάρους είναι η αλόη.

Αναγνωρισμένη ως επί το πλείστον για την αποτοξίνωτική της δράση, συνιστάται σε οποιαδήποτε δίαιτα, επειδή βελτιώνει την πέψη και τον καθαρισμό του σώματος μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

 
Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας περιέχει διάφορα λίπη, τα οποία δεν κολλούν στο σώμα.

Έτσι, καταναλώνοντάς το θα αισθάνεστε πλήρεις χωρίς να έχετε την ανάγκη να τρώτε όλη την ώρα.

Θα δείτε τα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες ενός ειδικού.

 
Κόκκινο πιπέρι

Το κόκκινο πιπέρι και τα μπαχαρικά είναι γνωστά για την ικανότητά τους να διεγείρουν την ανάγκη για νερό.

Επειδή τα υγρά είναι στοιχειώδη για οποιοδήποτε είδος διατροφής, το κόκκινο πιπέρι σίγουρα έχει τη δυνατότητα να σας κάνει να πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό.

 

Ασφαλώς με βασική προϋπόθεση τόσο το αίμα, όσο και το γαστρεντερικό λειτουργούν φυσιολογικά.

Γιατί πώς να το κάνουμε διαφορετικά, όταν το αίμα μας δεν φτάνει με τα τριχοειδή αγγεία λόγο θρόμβων και αποφράξεων σε όλο το σώμα ?

Πώς να το κάνουμε όταν το γαστρεντερικό μας σύστημα δεν απορρόφα από τις τοξίνες θρεπτικές και ιαματικές ουσίες που του χορηγούμε ?

Ιάματα επιλογής για την αποκατάσταση κυκλοφορικού και γαστρεντερικού συστήματος σε συνδυασμό είναι το Ganoderma Lucidum RG, το Ganocelium GL και η Spirulina.

Με σωστό τρόπο λήψης και συνδυασμό επιτυγχάνουμε ΟΧΙ μόνο την επαναφορά τους σε φυσιολογική λειτουργία αλλά και την διατήρηση τους.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα